20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Leonie ter Braak: Het avontuurvan nieuwe projecten
4 juli 2024

Leonie ter Braak: Het avontuurvan nieuwe projecten

Leonie ter Braak, een veelzijdige Nederlandse presentatrice, staat bekend om haar deelname aan verschillende televisieprogramma’s en haar openhartige benadering van persoonlijke en professionele uitdagingen. In recente interviews heeft ze haar ervaringen en inzichten gedeeld over haar nieuwste projecten en de balans tussen werk en privéleven.

Deelname aan “Het Perfecte Plaatje op Reis”

Leonie ter Braak nam deel aan het populaire programma “Het Perfecte Plaatje op Reis,” waar bekende Nederlanders hun fotografische vaardigheden testen in een competitieve setting. Voor Leonie was deze ervaring bijzonder uitdagend en leerzaam. Ze benadrukt hoe stressvol het kan zijn om onder tijdsdruk de perfecte foto te maken en hoe de technische aspecten van fotografie voor haar een snel leerproces vereisten. Ondanks haar jarenlange ervaring als fotomodel, vond ze de overstap naar fotograaf een unieke en veeleisende ervaring​.

Leonie ter Braak over verhuizen naar Scheveningen

Naast haar televisieoptredens heeft Leonie recentelijk een grote persoonlijke verandering doorgemaakt door met haar gezin te verhuizen van Hilversum naar Scheveningen. Deze verhuizing was een droom die uitkwam, niet alleen vanwege de nabijheid van de zee, maar ook omdat haar man, Floris, afkomstig is uit Den Haag. Het huis, een statig pand uit 1919, vereiste aanzienlijke renovaties. Leonie deelt dat dit project veel uitdagingen met zich meebracht, maar ook een bron van vreugde was voor het gezin, vooral voor Floris, die als interieurontwerper zijn droomproject zag werkelijkheid worden​.

Nieuwe avonturen met “Blow Up”

Leonie is momenteel ook te zien als presentatrice van het programma “Blow Up,” waarin deelnemers spectaculaire creaties maken van ballonnen. Ondanks haar gebrek aan ervaring met handenarbeid, geniet ze van de unieke creativiteit die het programma biedt. Het programma stelt haar in staat om een nieuwe wereld te verkennen en haar kinderen te verrassen met de kleurrijke creaties die ze mee naar huis neemt​.

Leonie ter Braak als spreker boeken

Het boeken van Leonie ter Braak als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar ervaringen en inzichten. Haar presentaties zijn zowel motiverend als leerzaam, en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Leonie voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!