20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Leo van Woerden: Optimalisatie van gezondheid
4 juli 2024

Leo van Woerden: Optimalisatie van gezondheid

Leo van Woerden, een vooraanstaand neurofysioloog en slaapexpert, combineert zijn diepgaande kennis van de hersenen met praktische technieken om gezondheid en prestaties te optimaliseren. In zijn workshops en keynotes deelt hij inzichten over slaap, voeding, en stressmanagement, gebaseerd op jaren van onderzoek en ervaring.

Slaap als basis voor gezondheid

Leo benadrukt het belang van goede slaap als fundament voor emotionele balans, gezondheid en groei. In zijn “Sleep Samurai” programma leert hij deelnemers hoe ze hun slaapkwaliteit kunnen verbeteren en slaap kunnen gebruiken als tool voor betere besluitvorming en stressbestendigheid. Door gebruik te maken van neurowetenschappelijke kennis en praktische tips, helpt hij mensen om effectiever te slapen en daardoor hun prestaties te verbeteren​.

Innovatieve workshops

Naast slaap richt Leo zich op andere aspecten van welzijn. Zijn “Heart & Mind Drum Workshop” combineert drummen met neurowetenschap om stress te verminderen en energie te verhogen. De “Yoga Nidra Neuroscience Crash Course” integreert yoga en ademhalingstechnieken om de hersenen te resetten en te revitaliseren. Deze interactieve en informatieve sessies bieden deelnemers praktische tools om hun dagelijkse leven te verbeteren​.

Leo van Woerden over leiderschap en vitaliteit

Leo’s leiderschap- en vitaliteitsprogramma’s zijn ontworpen om individuen en teams te helpen positieve gedragsveranderingen door te voeren. Door neurowetenschappelijke inzichten te combineren met leiderschapsontwikkeling, helpt hij organisaties om communicatie, stressniveaus en vitaliteit te verbeteren. Dit resulteert in meer gemotiveerde en effectieve teams die beter kunnen omgaan met uitdagingen​.

Leo van Woerden als spreker boeken

Het boeken van Leo van Woerden als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over slaap, neurowetenschap en welzijn. Zijn presentaties zijn zowel motiverend als leerzaam, en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Leo voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!