20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Leo van Woerden: Meester in slaap en mentale weerbaarheid
6 juni 2024

Leo van Woerden: Meester in slaap en mentale weerbaarheid

Leo van Woerden is een vooraanstaand neuroloog en slaapexpert, die zich richt op het verbeteren van gezondheid en welzijn door wetenschappelijk onderbouwde strategieën. Hij combineert zijn diepgaande kennis van het brein met praktische technieken om mensen te helpen beter te slapen, stress te verminderen en hun prestaties te optimaliseren.

Leo van Woerden over de kracht van slaap

Leo benadrukt dat slaap de basis is voor emotionele balans, gezondheid en groei. In zijn keynote “Sleep Samurai” leert hij hoe je dieper en sneller kunt slapen om je gezondheid en welzijn te verbeteren. Hij deelt praktische tools en inzichten om de kwaliteit van je slaap te verbeteren en hoe je slaap kunt gebruiken voor optimale besluitvorming en stressbestendigheid​.

Leiderschap en vitaliteit

In zijn “Leadership and Vitality Growth Program” helpt Leo leiders om communicatie, stressniveaus en vitaliteit binnen hun teams te verbeteren. Dit programma is gebaseerd op neurowetenschappelijke kennis en leiderschapsontwikkeling, en richt zich op het initiëren van positieve gedragsveranderingen die de werkervaring van zowel leiders als hun collega’s verbeteren​.

Drummen voor energie en ontspanning

Leo’s “Heart & Mind Drum Workshop” combineert ritmes en drummen om energie te verhogen, diepe rust te bevorderen en stress te verlagen. Deze workshops bieden een unieke teambuildingervaring waarbij deelnemers leren hoe ritme en resonantie de gezondheid en ontwikkeling van lichaam en geest kunnen verbeteren​.

Yoga nidra en neuro-wetenschap

In de “Yoga Nidra Neuroscience Crash Course Experience” combineert Leo neuro-wetenschap met yoga en meditatie om deelnemers te helpen hun brein te resetten en te revitaliseren. Deze workshop biedt technieken voor diepe ontspanning en stressbestendigheid, en helpt deelnemers hun slaapkwaliteit en algehele gezondheid te verbeteren​.

Leo van Woerden als spreker boeken

Het boeken van Leo van Woerden als spreker biedt organisaties de kans om te profiteren van zijn uitgebreide kennis en inspirerende presentaties. Zijn sessies zijn interactief, informatief en praktisch, en bieden waardevolle inzichten voor zowel individuen als teams. Voor meer informatie en om hem te boeken voor uw evenement, kunt u zijn officiële website bezoeken​.