20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Laura Bas: inspirerende inzichten over jongerenparticipatie
2 juli 2024

Laura Bas: inspirerende inzichten over jongerenparticipatie

Laura Bas, een bekroonde spreker en changemaker, is een vooraanstaand expert op het gebied van Generatie Z en jongerenparticipatie. Met haar ervaring en passie voor gendergelijkheid en het betrekken van jongeren in organisaties, heeft Laura tal van bedrijven en instellingen geholpen om de unieke kracht van deze jongste generatie te benutten.

De kracht van Generatie Z

In diverse interviews en keynotes heeft Laura Bas benadrukt hoe belangrijk het is voor organisaties om de perspectieven en talenten van Generatie Z te benutten. Ze gelooft dat deze generatie, geboren tussen 1997 en 2012, een unieke kracht bezit: sociale innovatie. Generatie Z heeft een intuïtief vermogen om verouderde processen te herkennen en verandering te stimuleren. Laura stelt dat bedrijven die deze eigenschappen omarmen, beter in staat zullen zijn om te groeien en te innoveren in een snel veranderende wereld​.

Praktische oplossingen voor organisaties

Laura biedt niet alleen inspirerende verhalen, maar ook concrete oplossingen voor organisaties. Tijdens haar presentaties deelt ze praktische tips en aanbevelingen om jong talent aan te trekken en te behouden. Ze benadrukt dat het niet alleen gaat om betere secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral om het creëren van een werkomgeving waarin jonge mensen zich gehoord en gewaardeerd voelen. Haar aanpak richt zich op het bevorderen van inclusiviteit, het waarderen van diversiteit en het stimuleren van innovatie door samenwerking tussen verschillende generaties​.

Laura Bas over betrokkenheid en gendergelijkheid

Als Youth Ambassador voor seksuele rechten en gendergelijkheid bij het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft Laura honderden jongeren geraadpleegd en hun inzichten gedeeld met wereldleiders bij de Verenigde Naties. Ze pleit voor meer betekenisvolle betrokkenheid van jongeren in zowel politieke als bedrijfscontexten. Haar werk heeft geleid tot tastbare resultaten in de bevordering van gendergelijkheid en het dichten van de loonkloof​.

Laura Bas als spreker boeken

Het boeken van Laura Bas als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar inzichten over Generatie Z en jongerenparticipatie. Haar presentaties zijn zowel motiverend als leerzaam, en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Laura voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!