20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Laura Bas: Generatie Z en de toekomst van werk
6 juni 2024

Laura Bas: Generatie Z en de toekomst van werk

Laura Bas, een veelgeprezen spreker en dagvoorzitter, is een expert op het gebied van Generatie Z en hun impact op de toekomst van werk. Met haar boeiende presentaties en workshops helpt zij bedrijven en organisaties om beter te begrijpen hoe zij met deze opkomende generatie kunnen samenwerken en inspelen op hun unieke behoeften en verwachtingen.

Generatie Z en hun invloed

In haar lezingen legt Laura uit hoe Generatie Z zich onderscheidt van voorgaande generaties. Geboren tussen 1997 en 2012, zijn ze opgegroeid in een digitale wereld en hebben ze daardoor een andere kijk op werk en leven. Laura benadrukt dat deze generatie waarde hecht aan flexibiliteit, diversiteit en duurzaamheid. Ze zijn niet bang om hun stem te laten horen en verwachten dat werkgevers niet alleen winstgedreven zijn, maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen​.

Innovatieve werkmethoden van Laura Bas

Laura deelt inzichten over hoe bedrijven hun werkmethoden kunnen aanpassen om aantrekkelijk te zijn voor Generatie Z. Dit omvat het implementeren van flexibele werktijden, het bevorderen van een inclusieve werkomgeving en het integreren van technologieën die samenwerking en efficiëntie bevorderen. Ze benadrukt dat organisaties die deze veranderingen omarmen, niet alleen talent uit deze generatie zullen aantrekken, maar ook een concurrentievoordeel zullen behalen in de snel veranderende arbeidsmarkt​ (My Site)​.

Praktische tips en strategieën

Tijdens haar workshops en consultancies biedt Laura praktische tips en strategieën voor bedrijven. Ze helpt hen om programma’s te ontwikkelen die de betrokkenheid en productiviteit van jonge werknemers vergroten. Ze adviseert ook over het belang van mentorschap en doorlopende educatie om de vaardigheden van Generatie Z te ontwikkelen en hun carrièrepaden te ondersteunen​ (My Site)​.

Laura Bas als spreker boeken

Het boeken van Laura Bas als spreker of dagvoorzitter biedt organisaties de kans om waardevolle inzichten te verkrijgen over de toekomst van werk en de impact van Generatie Z. Haar presentaties zijn inspirerend en bieden direct toepasbare adviezen om bedrijven te helpen zich aan te passen aan de verwachtingen van deze nieuwe generatie werknemers. Voor meer informatie over Laura en om haar te boeken voor uw evenement, kunt u haar officiële website bezoeken.