20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lara Hemstede: Digitale veiligheid en bewustwording
6 juni 2024

Lara Hemstede: Digitale veiligheid en bewustwording

Lara Hemstede is een vooraanstaande spreker op het gebied van cybercrime en digitale veiligheid. Ze deelt haar expertise en persoonlijke ervaringen om anderen te helpen zich te beschermen tegen digitale bedreigingen.

Het belang van bewustwording

Lara benadrukt het cruciale belang van bewustwording en educatie op het gebied van cybercrime. In haar lezingen en workshops legt ze uit hoe phishing, fraude en andere vormen van cybercrime werken en biedt ze praktische tips om deze te voorkomen. Ze maakt complexe onderwerpen toegankelijk voor een breed publiek, waardoor iedereen, van ministeries tot universiteiten, baat kan hebben bij haar kennis.

Persoonlijke ervaring als drijfveer

In 2015 werd Lara zelf slachtoffer van cybercrime, een ervaring die haar inspireerde om anderen te helpen. Ze volgde diverse cyber security trainingen en behaalde een certificering als particulier onderzoeker. Deze achtergrond geeft haar een uniek perspectief en maakt haar verhalen zowel informatief als persoonlijk relevant.

Innovatieve aanpak van Lara Hemstede

Lara richtte Cyber Proof op, een bedrijf dat organisaties traint in het voorkomen van cybercrime. Haar aanpak is pragmatisch en gericht op het versterken van de digitale weerbaarheid van bedrijven. Haar vermogen om deze dreigingen te vertalen naar begrijpelijke en toepasbare adviezen maakt haar een gewaardeerde spreker en consultant.

Groeiende dreigingen en oplossingen

Met de steeds toenemende digitale dreigingen, zoals ransomware en datalekken, benadrukt Lara het belang van voortdurende educatie en aanpassing van beveiligingsmaatregelen. Ze legt uit hoe bedrijven zich kunnen voorbereiden op en reageren op aanvallen, en hoe ze een cultuur van veiligheid kunnen creëren binnen hun organisaties. Haar sessies zijn interactief en praktijkgericht, waardoor deelnemers direct toepasbare kennis en vaardigheden opdoen.

Lara Hemstede als spreker boeken

Het boeken van Lara Hemstede als spreker biedt een unieke kans om diepgaande inzichten te krijgen in digitale veiligheid en cybercrime. Haar presentaties zijn inspirerend en bieden praktische adviezen die direct toepasbaar zijn. Voor meer informatie en om haar te boeken voor uw evenement, kunt u haar website bezoeken of contact opnemen via een erkend sprekersbureau.