20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kristel Groenenboom: Innovatie in de containerindustrie
2 juli 2024

Kristel Groenenboom: Innovatie in de containerindustrie

Kristel Groenenboom, uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2022 door Prix Veuve Clicquot, is een inspirerende ondernemer die voorop loopt in de containerindustrie. Als eigenaar van Container Service C. Groenenboom, een internationaal containerbedrijf, heeft zij talloze uitdagingen overwonnen en door haar vastberadenheid en innovatieve aanpak het bedrijf naar nieuwe hoogten gebracht.

Doorbreken van stereotypen

Kristel runt sinds haar 23ste een miljoenenbedrijf, een prestatie die vaak met verbazing werd ontvangen vanwege haar jonge leeftijd en het feit dat ze een vrouw is in een door mannen gedomineerde industrie. In haar boek “Mag ik meneer Kristel even spreken?” bespreekt ze hoe ze dagelijks met vooroordelen afrekent en haar weg baant in de technische sector. Haar ervaringen bieden waardevolle lessen voor vrouwen die met vergelijkbare uitdagingen te maken hebben.

Kristel Groenenboom over innovatie en duurzaamheid

Onder Kristel’s leiding heeft Container Service C. Groenenboom zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van innovatieve containeroplossingen. Haar visie omvat niet alleen groei en winst, maar ook duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kristel pleit voor meer vrouwen in technische beroepen en streeft ernaar een rolmodel te zijn voor de volgende generatie vrouwelijke ondernemers.

Inspiratie en motivatie

Kristel deelt haar inzichten en ervaringen via lezingen en workshops, waarbij ze anderen inspireert om door te zetten en hun dromen na te jagen, ongeacht de obstakels. Haar boodschap is duidelijk: “Twijfelen is goed, maar proberen is beter.” Ze moedigt iedereen aan om groot te denken en nooit op te geven, een filosofie die haar eigen succesverhaal perfect samenvat.

Kristel Groenenboom als spreker boeken

Het boeken van Kristel Groenenboom als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar inzichten over ondernemerschap, innovatie en het doorbreken van vooroordelen. Haar presentaties zijn zowel motiverend als leerzaam, en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Kristel voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!