20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kristel Groenenboom: De vrouw achter de containers
6 juni 2024

Kristel Groenenboom: De vrouw achter de containers

Kristel Groenenboom, CEO van Container Service C. Groenenboom BV, is een inspirerende ondernemer die de stereotypebeelden van vrouwen in de techniek doorbreekt. In een recente reeks interviews en artikelen deelt ze haar inzichten over ondernemerschap, vooroordelen en haar visie op de toekomst van haar bedrijf en de rol van vrouwen in de technische sector.

Ondernemerschap en vooroordelen

Kristel nam op 23-jarige leeftijd het containerbedrijf van haar vader over, en sindsdien heeft ze zich onderscheiden in een industrie die traditioneel door mannen wordt gedomineerd. Haar ervaringen met vooroordelen en seksisme hebben haar niet ontmoedigd; in plaats daarvan heeft ze deze uitdagingen omgezet in kansen om zich te bewijzen en haar bedrijf te laten groeien. In haar boek “Mag ik meneer Kristel even spreken?” deelt ze tal van anekdotes over klanten en leveranciers die ervan uitgaan dat een vrouw niet de leiding kan hebben over een technisch bedrijf. Haar verhalen zijn zowel humoristisch als inspirerend, en ze moedigt andere vrouwen aan om soortgelijke obstakels te overwinnen​.

Innovatie en groei

Onder Kristel’s leiding is Container Service C. Groenenboom BV uitgegroeid tot een succesvol internationaal bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt in de containerindustrie. Ze heeft het bedrijf gemoderniseerd en de productieprocessen geoptimaliseerd, waardoor ze niet alleen de efficiëntie heeft verhoogd, maar ook de impact op het milieu heeft verminderd. Kristel’s focus op duurzaamheid en innovatie heeft haar bedrijf een concurrentievoordeel gegeven in een steeds veranderende markt​.

Kristel Groenenboom over prijzen en erkenning

In 2022 werd Kristel uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar door de Prix Veuve Clicquot, een prestigieuze prijs die vrouwelijk ondernemerschap erkent en stimuleert. Deze onderscheiding is een erkenning van haar leiderschap, visie en de groei die ze met haar bedrijf heeft gerealiseerd. De jury prees haar niet alleen voor haar zakelijke successen, maar ook voor haar inzet om meer vrouwen te inspireren en te ondersteunen in de technische sector​.

Toekomstvisie

Kristel heeft ambitieuze plannen voor de toekomst van haar bedrijf en haar rol als rolmodel voor andere vrouwen in de techniek. Ze wil blijven groeien en innoveren, met een voortdurende focus op duurzaamheid. Daarnaast is ze vastbesloten om meer jonge vrouwen aan te moedigen een carrière in de techniek te overwegen en de barrières te doorbreken die hen kunnen tegenhouden​.

Kristel Groenenboom als spreker boeken

Het boeken van Kristel Groenenboom als spreker biedt een unieke kans om te leren van haar ervaringen en inzichten. Haar presentaties zijn inspirerend en bieden praktische adviezen over ondernemerschap, het overwinnen van vooroordelen en het leiden van een succesvol bedrijf in een competitieve industrie. Voor meer informatie over haar werk en om haar als spreker te boeken, kunt u haar website bezoeken of contact opnemen via een erkend sprekersbureau.