20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kjeld Nuis: Snelheidsrecords in het schaatsen
2 juli 2024

Kjeld Nuis: Snelheidsrecords in het schaatsen

Kjeld Nuis, een van de meest succesvolle schaatsers van deze tijd, heeft niet alleen indruk gemaakt met zijn olympische overwinningen, maar ook met zijn uitzonderlijke snelheidsrecords. In verschillende interviews en podcasts heeft hij openhartig gesproken over zijn prestaties, de uitdagingen van topsport en de mentale aspecten die een cruciale rol spelen in zijn carrière.

Snelheidsrecords op het ijs

Kjeld Nuis brak in 2018 het wereldsnelheidsrecord door een snelheid van 93 km/u te bereiken op schaatsen. Dit record werd later verbroken toen hij een ongelooflijke 103 km/u bereikte op het natuurlijke ijs van het Savalen-meer in Noorwegen. Deze prestatie vereiste niet alleen fysieke kracht en techniek, maar ook een enorme mentale focus en voorbereiding​.

Kjeld Nuis over mentale kracht en emotionele acceptatie

In een aflevering van de “Mind Set Win” podcast van Red Bull, deelde Kjeld hoe het accepteren van zijn emoties zijn schaatscarrière heeft getransformeerd. Hij benadrukte het belang van mentale veerkracht en hoe het omgaan met zowel positieve als negatieve emoties hem heeft geholpen om zijn prestaties te verbeteren. “Het erkennen en accepteren van je emoties is essentieel voor succes, vooral in een sport waar de druk zo hoog is,” aldus Nuis​.

Inspiratie en motivatie

Kjeld Nuis haalt zijn inspiratie uit de behoefte om altijd sneller en beter te worden. Hij vertelde in een interview met Red Bull hoe hij gemotiveerd blijft door voortdurend nieuwe doelen te stellen en zichzelf uit te dagen. Zijn recordpogingen en olympische successen zijn een bewijs van zijn vastberadenheid en toewijding aan de sport​.

Kjeld Nuis als spreker boeken

Het boeken van Kjeld Nuis als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over snelheidsrecords en mentale kracht in topsport. Zijn presentaties zijn zowel motiverend als leerzaam, en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Kjeld voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!