20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kim Brouns: Naar een heldere toekomst
6 juni 2024

Kim Brouns: Naar een heldere toekomst

Kim Brouns, een ervaren dagvoorzitter en presentatrice, staat bekend om haar vermogen om evenementen naar een hoger niveau te tillen met haar professionele presentatievaardigheden. Naast haar werk als presentatrice heeft Kim ook een persoonlijk verhaal dat getuigt van moed en vastberadenheid, zoals blijkt uit haar recente crowdfundingcampagne voor een medische behandeling in Berlijn.

Het gevecht tegen drusen papil

Acht jaar geleden werd bij Kim de oogziekte drusen papil vastgesteld, een aandoening die leidt tot het geleidelijk verlies van zicht. Deze diagnose zette haar leven op zijn kop. Aan haar linker oog is Kim bijna volledig blind en haar rechter oog verslechtert langzaam. In Nederland vond ze geen geschikte behandeling, dus zocht ze naar oplossingen in het buitenland en kwam uit bij de Fedorov Restore Vision Clinic in Berlijn. Deze kliniek biedt hoop op gedeeltelijk herstel van haar zicht met innovatieve behandelingen​.

Kim Brouns: Crowdfunding voor een nieuwe kans

Kim startte een succesvolle GoFundMe-campagne om de kosten van haar behandeling te dekken. Met de hulp van vele donateurs haalde ze meer dan €10.000 op, waardoor ze in januari 2023 met haar behandeling kon beginnen. De steun die ze kreeg was overweldigend en gaf haar de moed om positief naar de toekomst te kijken. Kim deelt regelmatig updates over haar voortgang en is dankbaar voor de steun die ze ontvangt​.

Professionele expertise

Naast haar persoonlijke uitdagingen blijft Kim actief als dagvoorzitter en presentatrice. Ze heeft gewerkt met prominente figuren zoals trendwatcher Adjiedj Bakas en goochelaar Hans Kazàn. Haar vermogen om een evenement professioneel en boeiend te presenteren wordt alom gewaardeerd. Ze benadrukt dat de juiste presentatie cruciaal is voor het succes van elk evenement, en biedt haar diensten aan via haar website​.

Kim Brouns als spreker boeken

Het boeken van Kim Brouns als dagvoorzitter of presentatrice zorgt ervoor dat uw evenement professioneel en memorabel zal zijn. Haar ervaring, gecombineerd met haar persoonlijke verhaal van doorzettingsvermogen, maakt haar een inspirerende keuze voor elke gelegenheid. Voor meer informatie kunt u haar website bezoeken en rechtstreeks contact opnemen voor boekingen​.