20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kim Brouns: Inspirerende discussies over vrouwengezondheid
29 juni 2024

Kim Brouns: Inspirerende discussies over vrouwengezondheid

Kim Brouns, Key Account Manager bij Theramex, zet zich actief in om vrouwen aan te moedigen openlijk over hun gezondheid te praten. Haar passie voor vrouwenwelzijn en haar werk bij Theramex hebben haar tot een invloedrijke stem in dit belangrijke gesprek gemaakt.

Het belang van open discussies

Kim Brouns heeft met succes veel vrouwen geïnspireerd om gezondheid gerelateerde onderwerpen te bespreken. Ze moedigt haar vrienden en collega’s aan om deze belangrijke gesprekken ook binnen hun netwerken van collega’s, vrienden en familieleden te voeren. Ze benadrukt dat het nooit te laat is om gezondheidsresoluties te maken en een gezonde verandering te bewerkstelligen. “Onze gesprekken over vrouwengezondheid inspireren hen om hetzelfde te doen op de werkplek en met hun families,” deelt Kim​.

Kim Brouns: Gedreven door patiëntenzorg

Kim is een gepassioneerde accountmanager die gedreven wordt door het welzijn van patiënten en de gezondheid van vrouwen. Ze geniet van het contact met klanten en zorgprofessionals, en werkt samen aan het bevorderen van medische wetenschap en de implementatie ervan. Haar gestructureerde aanpak en klantgerichte instelling stellen haar in staat om verbindingen te leggen en zich te committeren. “Als een loyale, energieke pacemaker, toegewijd aan perfectie, heb ik een groot bewustzijn ontwikkeld voor volksgezondheid en sales en marketing,” aldus Kim​.

Een oog op de toekomst

Naast haar werk bij Theramex is Kim ook persoonlijk betrokken bij gezondheidskwesties. Acht jaar geleden werd bij haar de oogziekte drusen papil vastgesteld, waardoor ze bijna blind werd aan haar linker oog en haar zicht aan het rechter oog begon af te nemen. In Nederland kon ze niet verder geholpen worden met medische behandelingen, dus zocht ze naar mogelijkheden in het buitenland. Ze vond hulp bij de Fedorov Restore Vision Clinic in Berlijn, waar artsen verwachten dat ze haar zicht gedeeltelijk kunnen herstellen. Kim organiseerde een fundraiser om de kosten van de behandelingen te dekken en kijkt hoopvol naar de toekomst​.

Kim Brouns als spreker boeken

Het boeken van Kim Brouns als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar inzichten over vrouwenwelzijn en patiëntenzorg. Haar presentaties zijn zowel motiverend als leerzaam en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Kim voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!