20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Joyce de Ruiter: Wendbaarheid en veerkracht
29 juni 2024

Joyce de Ruiter: Wendbaarheid en veerkracht

Joyce de Ruiter, een inspirerende spreker en auteur, is een autoriteit op het gebied van wendbaarheid en veerkracht. Met haar persoonlijke verhaal en inzichten weet ze haar publiek te boeien en aan te zetten tot reflectie en actie.

Het verhaal van Joyce

Op 17-jarige leeftijd kreeg Joyce de diagnose Ushersyndroom, een aandoening die leidt tot geleidelijke doofheid en blindheid. Een arts vertelde haar destijds dat ze geen waarde zou hebben voor de maatschappij, wat haar voor een cruciale keuze stelde: wegzakken in een slachtofferrol of het maximale halen uit haar mogelijkheden​. Joyce koos voor het laatste en heeft sindsdien een indrukwekkende carrière opgebouwd.

Wendbaarheid en veerkracht in tijden van verandering

Joyce gebruikt haar eigen ervaringen om anderen te inspireren om flexibel en veerkrachtig te zijn in tijden van verandering. In haar keynotes en workshops benadrukt ze het belang van een positieve mindset en het benutten van kansen, zelfs als de omstandigheden moeilijk zijn. Haar motto “Je kunt niet het slachtoffer zijn van de verandering, alleen van jouw houding” vormt de kern van haar boodschap​.

Joyce de Ruiter: Spreker en auteur

Naast haar werk als spreker is Joyce ook auteur van het boek “Niet horen Niet zien Niet zwijgen,” waarin ze haar levensverhaal en inzichten deelt over het omgaan met voortdurende veranderingen. Samen met collega Niek van den Adel schreef ze ook “De Lamme leidt de Blinde,” een humoristisch en inspirerend boek dat hoop en veerkracht biedt in tijden van crisis​.

Workshops en interactieve sessies

Joyce biedt ook op maat gemaakte workshops en inspiratiesessies aan, variërend van korte talks tot uitgebreide interactieve sessies. Een van de unieke aspecten van haar workshops is de mogelijkheid om een zintuigprikkelende ervaring te creëren, zoals een geblinddoekt diner, waardoor deelnemers letterlijk in Joyce haar schoenen kunnen staan​.

Joyce de Ruiter als spreker boeken

Het boeken van Joyce de Ruiter als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar inzichten over verandering en veerkracht. Haar presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Joyce voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!