20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Joyce de Ruiter: Over winnen met wendbaarheid en veerkracht
6 juni 2024

Joyce de Ruiter: Over winnen met wendbaarheid en veerkracht

Joyce de Ruiter, een veelgevraagd spreker en auteur, inspireert velen met haar verhaal over het Ushersyndroom, een aandoening die leidt tot geleidelijk verlies van gehoor en zicht. Haar reis is een bewijs van veerkracht en de kracht van een positieve mindset in tijden van verandering en tegenslag.

Wendbaarheid en een positieve mindset

In haar keynotes en webinars benadrukt Joyce het belang van een wendbare en positieve houding. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen en de psychologie van verandering, waarbij ze aangeeft hoe belangrijk het is om je te focussen op wat je wél kunt controleren. “Ik heb geen controle over wat er gebeurt met mijn gezichtsvermogen en mijn gehoor. Maar ik kan wél veranderen hoe ik ermee omga,” zegt ze​.

Joyce de Ruiter: Het verhaal van de taststok

Een van de meest opmerkelijke anekdotes die Joyce deelt, gaat over haar eerste keer met een taststok. Ze beschrijft hoe zenuwachtig ze was om met de stok te lopen, omdat ze zichzelf als ‘gehandicapt’ labelde. Toch ontdekte ze de extra vrijheid die de stok haar gaf. Ze vertelt over een incident waarbij ze per ongeluk iemand sloeg met haar taststok, wat uiteindelijk een humoristische draai kreeg en haar leerde de situatie te omarmen en er het beste van te maken​.

Overwinnen met humor en doorzettingsvermogen

Joyce benadrukt het belang van humor en doorzettingsvermogen in haar lezingen. Ze inspireert haar publiek om te zien hoe elke verandering kan leiden tot nieuwe kansen en successen. Haar verhaal moedigt aan om te blijven vechten en altijd de ruimte tussen de tralies te blijven zien, ook al voelt de situatie soms als een gevangenis​.

Joyce de Ruiter als spreker boeken

Het boeken van Joyce de Ruiter als spreker biedt een unieke kans om haar inspirerende verhaal en waardevolle inzichten te horen. Haar presentaties zijn niet alleen motiverend, maar ook praktisch, met een focus op veerkracht, wendbaarheid en het omarmen van verandering. Joyce’s ervaring en expertise maken haar tot een krachtige stem in elke setting, van bedrijfsbijeenkomsten tot grote conferenties.