20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jos Burgers: De kracht van geven
29 juni 2024

Jos Burgers: De kracht van geven

Jos Burgers, een bekende Nederlandse marketingexpert en auteur, staat bekend om zijn praktische en inspirerende inzichten. In een recent interview met Maarten Dessing sprak Burgers over zijn besluit om alle royalties van zijn succesvolle boek “Geef nooit korting” weg te geven aan goede doelen.

Het verhaal achter de beslissing

Jos Burgers heeft altijd geloofd in de kracht van geven en dit principe past hij nu ook toe op zijn eigen werk. Hij besloot zijn royalties te doneren aan Stichting Bont voor Dieren en KWF Kankerbestrijding. “Ik heb het geluk gehad om succesvol te zijn en nu wil ik iets terugdoen,” zegt Burgers. Dit gebaar is meer dan alleen filantropie; het is een weerspiegeling van zijn diepgewortelde overtuiging dat echte waarde niet alleen in materiële zaken zit, maar ook in het bijdragen aan de samenleving​.

Jos Burgers over de impact van geven

Het weggeven van royalties heeft niet alleen een directe financiële impact op de goede doelen, maar inspireert ook anderen om hetzelfde te doen. Burgers gelooft dat door anderen te helpen, je een positieve kettingreactie kunt creëren. “Mensen zien dat het mogelijk is om te geven en dit motiveert hen om ook te geven,” legt hij uit. Zijn daad van geven heeft geleid tot verhoogde bewustwording en ondersteuning voor de gekozen goede doelen, wat een langdurige impact zal hebben.

Jos Burgers als spreker boeken

Het boeken van Jos Burgers als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over marketing en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Jos voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!