20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jörgen Raymann: Wendbaarheid en inspiratie
29 juni 2024

Jörgen Raymann: Wendbaarheid en inspiratie

Jörgen Raymann, een bekende Nederlandse cabaretier en spreker, deelt in verschillende sessies en workshops zijn inzichten over motivatie, veerkracht en werkgeluk. Zijn levensverhaal en ervaringen vormen de basis van zijn krachtige boodschap.

Motivatie en inspiratie

Tijdens evenementen verzorgt Jörgen motivational en inspirational speeches die volledig zijn afgestemd op het publiek. Of het nu gaat om personeel, managementteams, klanten of leveranciers, Jörgen past zijn boodschap aan op de specifieke uitdagingen die de organisatie ervaart. In voorgesprekken bespreekt hij de wensen en uitdagingen, waardoor zijn sessies altijd op maat gemaakt zijn​.

Jörgen Raymann over mindset en werkgeluk

Een belangrijk thema in Jörgen’s sessies is het creëren van de juiste mindset en het vinden van werkgeluk. Hij helpt individuen en organisaties bij het ontwikkelen van hun Passion, Happiness en Drive (PHD). Door deze elementen te cultiveren, kunnen mensen hun werkgeluk vinden en optimaal presteren​.

Omgaan met tegenslagen

Jörgen heeft in zijn leven te maken gehad met verschillende tegenslagen, zowel professioneel als persoonlijk. In zijn op maat gemaakte sessies helpt hij teams om weerbaarder te worden. Hij leert deelnemers hoe ze zichzelf kunnen herpakken na tegenslagen en hoe ze van deze ervaringen kunnen leren voor de toekomst. Dit maakt hen sterker en beter voorbereid op toekomstige uitdagingen​.

Teamperformance en inclusiviteit

Naast persoonlijke ontwikkeling richt Jörgen zich ook op het verbeteren van teamprestaties en het bevorderen van inclusiviteit en diversiteit binnen organisaties. Door samen te werken met het platform van Lenard & Lenard, helpt hij teams om beter te presteren en de doelen van de organisatie te bereiken. Inclusiviteit en diversiteit staan centraal in zijn sessies, waarbij hij deelnemers leert open te staan voor elkaar en gebruik te maken van de diverse talenten binnen het team​.

Jörgen Raymann als spreker boeken

Het boeken van Jörgen Raymann als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over veerkracht, motivatie en werkgeluk. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Jörgen voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!