20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jordi van de Bovenkamp: Creativiteit in de moderne wereld
5 juni 2024

Jordi van de Bovenkamp: Creativiteit in de moderne wereld

Jordi van de Bovenkamp, Creative Director bij MediaMonks, is een toonaangevende figuur in de creatieve industrie. Als voorzitter van de jury voor Social Content bij de Dutch Creativity Awards 2021, biedt hij unieke inzichten in de evolutie van creativiteit, vooral in het digitale tijdperk.

Creativiteit tijdens de pandemie

Van de Bovenkamp benadrukt hoe social media tijdens lockdowns creatiever en dynamischer zijn geworden. Hij is benieuwd of deze trends blijvend zijn en of de inzendingen bij de awards de lat hoger zullen leggen voor toekomstige creaties​.

Jordi van de Bovenkamp: Inspiratiebronnen en creatieve visie

Zijn inspiratie komt van overal: social media, musea, muziek, en zelfs dagelijkse activiteiten zoals voetbal kijken. Van de Bovenkamp gelooft dat iedereen in de creatieve industrie een ‘unicorn-creative’ kan worden met de juiste aanpak en doorzettingsvermogen. Hij benadrukt het belang van humor, wereldkennis en een passie voor het vak​.

“Creativiteit is overal,” zegt Jordi. Hij haalt inspiratie uit diverse bronnen, variërend van social media en memes tot musea en zelfs het weer. Volgens hem is het belangrijkste voor een creatieveling om open te staan voor invloeden van buitenaf en altijd op zoek te zijn naar nieuwe ideeën. Een goed gevoel voor humor en een brede interesse in wat er in de wereld gebeurt, zijn volgens hem essentieel voor succes in de creatieve sector​.

De impact van samenwerking en technologie

Een van de meest opvallende projecten waaraan Van de Bovenkamp recentelijk heeft gewerkt, is de lancering van Omroep Zwart. Deze samenwerking met diverse bureaus resulteerde in een indrukwekkende groei van 50.000 leden binnen enkele weken. Dit project benadrukt hoe krachtig samenwerking en strategisch gebruik van sociale media kunnen zijn om ambitieuze doelen te bereiken​.

Toekomstige Doelen en Bijdragen

Van de Bovenkamp streeft ernaar om het werk van de creatieve industrie aan een breder publiek te tonen, buiten de gebruikelijke grenzen van de sector. Hij gelooft dat dit anderen kan inspireren en positieve gedragsveranderingen kan stimuleren​.

Jordi van de Bovenkamp als spreker boeken

Het boeken van Jordi van de Bovenkamp als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Jordi’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Jordi van de Bovenkamp aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Jordi van de Bovenkamp voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!