20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Job van den Berg: Innovator in kunstmatige intelligentie
4 juni 2024

Job van den Berg: Innovator in kunstmatige intelligentie

Job van den Berg is een toonaangevend expert op het gebied van data en kunstmatige intelligentie (AI). Hij is mede-oprichter van Ai.nl en The Automation Group, waar hij bedrijven helpt om AI effectief in te zetten voor bedrijfsprocessen en strategische voordelen. Met een achtergrond als Chief Data Officer bij onder andere DPG Media, Sanoma en Kantar, brengt hij jarenlange ervaring mee in het aansturen van data- en AI-teams​.

Visie en expertise van Job van den Berg

Job staat bekend om zijn vermogen om complexe AI-concepten toegankelijk en praktisch te maken. Zijn presentaties zijn energiek en gericht op het tonen van de urgentie en de mogelijkheden van AI in het bedrijfsleven. Hij deelt regelmatig zijn visie en kennis in de media en is presentator van de serie “AI at Work”, waar hij de impact van AI op bedrijven en de werkvloer onderzoekt​.

Boeken en publicaties

Samen met Remy Gieling heeft Job meerdere boeken over AI geschreven, waaronder “Handboek AI Strategie” en “Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten”. Deze boeken bieden praktische gidsen voor professionals die AI willen inzetten om zakelijke uitdagingen aan te pakken en oplossingen te vinden​.

Projecten en initiatieven

Bij The Automation Group richt Job zich op het bouwen van AI-oplossingen die gebruik maken van geavanceerde zoektechnologieën en grote taalmodellen. Deze oplossingen helpen bedrijven om cognitieve taken zoals kennisbeheer en communicatie te automatiseren, wat leidt tot efficiëntere processen en slimme bedrijfsvoering​.

Job van den Berg als spreker boeken

Het boeken van Job van den Berg als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Job’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Job van den Berg aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Job van den Berg voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!