20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Job van den Berg: Het verkennen van nieuwe horizonten
29 juni 2024

Job van den Berg: Het verkennen van nieuwe horizonten

Job van den Berg is een vooraanstaand data- en AI-expert en co-founder van ai.nl en The Automation Group. Met een indrukwekkende achtergrond in het aansturen van data- en AI-teams bij bedrijven zoals DPG Media, Sanoma en Kantar, richt Job zich nu op het helpen van bedrijven bij het implementeren van AI-oplossingen die efficiëntie en impact verhogen.

De reis van een AI-expert

Job van den Berg begon zijn carrière als data director en heeft zich ontwikkeld tot een veelgevraagd keynote spreker en presentator. Zijn werk omvat het geven van lezingen en trainingen over de kansen en uitdagingen van AI, evenals het schrijven van boeken over AI-strategieën. Zijn recente boek, “Handboek AI Strategie,” biedt praktische inzichten voor het vertalen van zakelijke uitdagingen naar AI-oplossingen en wordt geprezen voor zijn toegankelijkheid en bruikbaarheid.

Job van den Berg over innovatie en toepassingen van AI

Een van Job’s meest prominente projecten is “AI at Work,” een videoserie waarin hij bedrijven zoals Picnic en Shoeby bezoekt om te laten zien hoe zij AI toepassen in hun dagelijkse operaties. Deze serie biedt een kijkje achter de schermen bij bedrijven die AI gebruiken om hun efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen. De praktische toepassingen van AI die Job presenteert, benadrukken hoe technologie een revolutie teweeg kan brengen in verschillende industrieën​.

De impact van AI op het bedrijfsleven

Job’s werk richt zich op het maken van AI begrijpelijk en toepasbaar voor een breed publiek. Zijn filosofie is dat AI niet alleen een technologische vooruitgang is, maar een hulpmiddel dat kan bijdragen aan beter bedrijfsbeheer en besluitvorming. Hij benadrukt de noodzaak van een strategische aanpak bij het implementeren van AI, waarbij bedrijven moeten kijken naar hoe AI hun specifieke uitdagingen kan oplossen en hun bedrijfsprocessen kan optimaliseren.

Job van den Berg als spreker boeken

Het boeken van Job van den Berg als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over AI en data. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Job voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!