20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Slagter: Een nieuw hoofdstuk bij Omroep MAX
3 juni 2024

Jan Slagter: Een nieuw hoofdstuk bij Omroep MAX

Jan Slagter, de charismatische directeur van Omroep MAX, heeft onlangs aangekondigd dat hij eind 2024 zal terugtreden als directeur van de omroep. Dit besluit markeert het einde van een indrukwekkend tijdperk, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk voor zowel Slagter als de omroep.

Het gezicht van Omroep MAX

Ondanks zijn aftreden blijft Slagter het gezicht van Omroep MAX en blijft hij betrokken bij het presenteren van programma’s zoals MAX Maakt Mogelijk. Hij blijft ook actief in de ledenactiviteiten van de omroep. Slagter heeft aangegeven dat hij het vergadercircuit in Hilversum moe is en meer tijd wil besteden aan andere bezigheden, zoals werken in Café MAX in Zoetermeer​.

Kritiek op de huidige medialandschap

Slagter uitte zijn zorgen over de huidige staat van de media en de invloed van de NPO op het aanbod van omroepen. Hij vindt dat omroepen meer ruimte moeten krijgen om hun missies uit te voeren zonder te veel bureaucratische hindernissen. De huidige structuur met verschillende genremanagers en uitgebreide beoordelingstafels vertraagt volgens hem het creatieve proces aanzienlijk​.

Jan Slagter: Cancelcultuur en maatschappelijke verharding

In zijn gesprekken met de media heeft Slagter ook kritiek geuit op de cancelcultuur en de maatschappelijke verharding. Hij vindt dat mensen te snel worden afgeschreven voor fouten uit het verleden en pleit voor een meer vergevingsgezinde benadering. Hij uitte zijn steun voor bekende persoonlijkheden zoals Matthijs van Nieuwkerk en Tom Egbers, die volgens hem ten onrechte uit de media zijn geweerd.

Vooruitkijken naar de toekomst

Met het einde van zijn rol als directeur in zicht, heeft Slagter al een opvolger op het oog, hoewel hij nog geen details heeft vrijgegeven. Hij blijft echter vastberaden om zijn visie en waarden binnen Omroep MAX voort te zetten en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Zijn betrokkenheid en passie voor de omroep en zijn publiek blijven onverminderd sterk​.

Jan Slagter als spreker boeken

Het boeken van Jan Slagter als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Jan’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Jan Slagter aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Jan Slagter voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!