20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Reinder van Kammen: De magie van invloed en inspiratie
3 juni 2024

Jan Reinder van Kammen: De magie van invloed en inspiratie

Jan Reinder van Kammen, een gerenommeerde mentalist, keynote spreker en illusionist, combineert zijn expertise in psychologie, suggestie, en misleiding om mensen te entertainen en te inspireren. In diverse interviews en optredens deelt hij zijn inzichten over hoe magie en psychologie kunnen bijdragen aan persoonlijke en professionele groei.

Jan Reinder van Kammen: Magie en psychologie

Jan Reinder maakt gebruik van de principes van psychologie en suggestie om zijn publiek te verwonderen en aan het denken te zetten. Zijn shows zijn niet alleen bedoeld om te entertainen, maar ook om mensen inzicht te geven in hoe hun eigen geest werkt. Door misleiding en showmanship laat hij zien hoe eenvoudig het is om de perceptie van realiteit te manipuleren en wat dit betekent voor onze dagelijkse beslissingen en interacties.

Impactvolle optredens

Jan Reinder heeft opgetreden in enkele van de meest prestigieuze theaters en shows over de hele wereld, waaronder het Magic Castle in Hollywood en de World’s Greatest Magic Show in Las Vegas. Hij heeft ook opgetreden voor prominente figuren zoals Koningin Maxima en Prince Albert van Monaco. Deze optredens benadrukken zijn vaardigheid om zowel groot als klein publiek te boeien met zijn unieke stijl van magie en mentalisme.

Magic Minded voor het bedrijfsleven

Naast zijn werk op het podium, inspireert Jan Reinder al meer dan 15 jaar het bedrijfsleven met zijn Magic Minded-bedrijfsshows en trainingen. Hij richt zich op het verbeteren van teamdynamiek, leiderschap en innovatie binnen organisaties. Zijn programma’s helpen bedrijven om een positieve werkcultuur te bevorderen en medewerkers te motiveren door middel van interactieve en inspirerende sessies.

Televisie en media

Jan Reinder is ook bekend van zijn televisiewerk. Hij heeft zijn eigen tv-programma’s gehad, zoals “Puur Geluk” op RTL4 en diverse optredens in shows zoals “The Next Great Magician” op ITV. Deze programma’s laten zijn vermogen zien om magie te combineren met storytelling, waardoor hij een breed publiek bereikt en inspireert.

Jan Reinder van Kammen als spreker boeken

Het boeken van Jan Reinder van Kammen als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Jan Reinder’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Jan Reinder van Kammen aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Jan Reinder van Kammen voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!