20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Kees de Jager: Van politiek naar technologie
1 juni 2024

Jan Kees de Jager: Van politiek naar technologie

Jan Kees de Jager, bekend als voormalig minister van Financiën van Nederland, heeft een opmerkelijke carrière opgebouwd die varieert van politiek tot technologie en ondernemerschap. Zijn recente benoeming als CEO van Easygenerator markeert een nieuwe stap in zijn professionele reis, waarbij hij zijn financiële en technologische expertise combineert om het bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Overgang naar Easygenerator

In januari 2022 nam Jan Kees de Jager het roer over als CEO van Easygenerator, een toonaangevend bedrijf in cloud-based auteursoftware. Dit besluit kwam na elf jaar leiderschap van Kasper Spiro, die doorgaat als Chief Learning Strategist. De Jager’s rol zal zich richten op het versnellen van de groei en verdere innovatie van de producten en markten van Easygenerator. Zijn financiële en ondernemende achtergrond maakt hem bijzonder geschikt voor deze uitdaging​.

Visie op technologie en financiën

In een interview met de Financial Study Association Groningen besprak De Jager zijn interesse in de combinatie van technologie en financiën. Hij benadrukte hoe zijn rol bij KPN, waar hij als CFO diende, hem voorbereidde op de uitdagingen bij Easygenerator. Bij KPN was hij verantwoordelijk voor het navigeren door snelle technologische veranderingen en het beheren van grote investeringen in innovatie, zoals de uitrol van het 4G-netwerk​.

Jan Kees de Jager over innovatie en leiderschap

De Jager gelooft sterk in het belang van innovatie voor het succes van technologiebedrijven. Zijn ervaring bij KPN heeft hem geleerd dat de eerste zijn bij het implementeren van nieuwe technologieën, zoals het 4G-netwerk en glasvezelverbindingen, essentieel is voor marktleiderschap. Bij Easygenerator zal hij deze aanpak voortzetten door te investeren in nieuwe technologieën en de ontwikkeling van innovatieve producten te stimuleren​.

Uitdagingen en toekomstvisie

De Jager ziet de voortdurende transitie in de technologie- en telecomsector als zowel een uitdaging als een kans. Hij erkent dat de snelle veranderingen in de markt vereisen dat bedrijven wendbaar en vooruitstrevend zijn. Voor Easygenerator betekent dit het verbeteren van hun e-learning platform om aan de groeiende vraag naar snelle, toegankelijke en effectieve trainingsoplossingen te voldoen​.

Jan Kees de Jager als spreker boeken

Het boeken van Jan Kees de Jager als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Jan’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Jan Kees de Jager aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Jan Kees de Jager voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!