20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Kees de Jager: Leiderschap in de technologische sector
29 juni 2024

Jan Kees de Jager: Leiderschap in de technologische sector

Jan Kees de Jager, een prominente Nederlandse ondernemer en voormalig politicus, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd die uiteenloopt van IT-ondernemerschap tot hoge bestuursfuncties in de publieke en private sector. In recente interviews bespreekt De Jager zijn visie op innovatie, leiderschap en de uitdagingen binnen de technologische industrie.

Overgang naar Easygenerator

Vanaf januari 2022 nam Jan Kees de Jager de rol van CEO van Easygenerator op zich, nadat Kasper Spiro besloot af te treden om zich te richten op thought leadership en klantensucces binnen het bedrijf. De Jager, die al 17 jaar betrokken is bij Easygenerator, heeft een sterke achtergrond in zowel technologie als financiën. Hij ziet zijn nieuwe rol als een kans om het bedrijf verder te laten groeien en innoveren, met als doel een omzet van 100 miljoen euro te bereiken​.

Leiderschap bij KPN

Voor zijn aanstelling bij Easygenerator bekleedde De Jager de functie van CFO bij KPN, een toonaangevend Nederlands telecombedrijf. In een interview met de Financial Study Association Groningen sprak hij over de uitdagingen van deze rol, waaronder de snelle technologische veranderingen en de noodzaak om voortdurend te innoveren. Hij benadrukte het belang van een flexibele en proactieve aanpak om succesvol te blijven in een concurrerende markt​.

Jan Kees de Jager over innovatie en agile werken

De Jager staat bekend om zijn innovatieve aanpak en zijn vermogen om verschillende disciplines te combineren. Hij benadrukt dat technologie en financiën hand in hand moeten gaan om duurzame groei te realiseren. Bij KPN implementeerde hij agile methodieken om de organisatie flexibeler en responsiever te maken. Dit was cruciaal in een tijdperk waarin telecombedrijven steeds meer moeten investeren in nieuwe technologieën zoals 4G en fiberoptische netwerken​.

Toekomstvisie voor de technologische sector

In zijn nieuwe rol bij Easygenerator zet De Jager zich in voor verdere innovatie binnen de e-learning sector. Easygenerator, dat cloud-gebaseerde authoring software aanbiedt, heeft al meer dan 1300 klanten wereldwijd en blijft groeien. De Jager wil de productontwikkeling versnellen en de markt verder uitbreiden, met een focus op het benutten van AI en andere geavanceerde technologieën om de leerervaring te verbeteren.

Jan Kees de Jager als spreker boeken

Het boeken van Jan Kees de Jager als spreker biedt een unieke kans om te profiteren van zijn diepgaande kennis en ervaring in zowel de publieke als private sector. Zijn presentaties zijn zowel inspirerend als praktisch, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in verschillende aspecten van bedrijfsvoering en innovatie. Boek vandaag nog Jan Kees de Jager voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke perspectieven en inspirerende verhalen!