20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan-Joost Kroon: Storytelling in bedrijfsvoering
29 juni 2024

Jan-Joost Kroon: Storytelling in bedrijfsvoering

Jan-Joost Kroon, een gerenommeerde organisatiestrateeg en auteur, staat bekend om zijn unieke benadering van bedrijfsvoering, waarbij hij lessen trekt uit onverwachte bronnen zoals de Italiaanse maffia. Naast zijn bestseller “Van Capo tot CEO” heeft Kroon recentelijk nieuwe initiatieven en methodieken geïntroduceerd om bedrijven te inspireren en te transformeren.

Storytelling als krachtig hulpmiddel

Jan-Joost Kroon benadrukt het belang van storytelling binnen organisaties. Hij gebruikt het voorbeeld van de Italiaanse maffia niet om deze te verheerlijken, maar om te illustreren hoe sterke verhalen en duidelijke communicatie kunnen bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering. Kroon stelt dat de maffia uitblinkt in het creëren van een krachtige narratief en een gemeenschappelijk doel, iets wat veel bedrijven kunnen overnemen om hun interne communicatie en samenwerking te verbeteren​.

Jan-Joost Kroon: Innovatieve trainingen en workshops

In samenwerking met Better Minds at Work heeft Kroon verschillende trainingen en workshops ontwikkeld die gericht zijn op het verbeteren van leiderschap en teamdynamiek. Deze sessies zijn interactief en praktijkgericht, met een focus op het ontwikkelen van effectieve communicatie en strategieën voor verandermanagement. Kroon gelooft dat door het implementeren van duidelijke en inspirerende verhalen, bedrijven hun medewerkers beter kunnen motiveren en betrokken kunnen houden​.

Van Capo tot CEO: Praktische toepassingen

Kroon’s boek “Van Capo tot CEO” blijft een inspiratiebron voor vele managers en ondernemers. In het boek en tijdens zijn lezingen legt hij uit hoe bedrijven elementen van de maffia’s bedrijfsstructuur kunnen toepassen om hun eigen efficiëntie en effectiviteit te verbeteren. Dit omvat het verminderen van bureaucratie, het versterken van onderling vertrouwen en het creëren van zelfsturende teams die duidelijk begrijpen wat er van hen wordt verwacht.

Jan-Joost Kroon als spreker boeken

Het boeken van Jan-Joost Kroon als spreker biedt een unieke ervaring die zowel vermaakt als inspireert. Zijn presentaties combineren inzichten uit zijn boek met praktische adviezen die direct toepasbaar zijn in verschillende sectoren. Boek hem vandaag nog voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke perspectieven en inspirerende verhalen!