20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jacco Eltingh: Van tennislegende tot technisch directeur
29 mei 2024

Jacco Eltingh: Van tennislegende tot technisch directeur

Jacco Eltingh, voormalig topsporter en huidig technisch directeur bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB), deelt in zijn blogs en podcasts waardevolle inzichten over zijn werk en de toekomst van tennis en padel in Nederland.

Jacco Eltingh over de kracht van positiviteit

In zijn blog “Hard work pays off” beschrijft Eltingh zijn positieve instelling en hoe dit hem helpt om uitdagingen te overwinnen. Hij moedigt zijn lezers aan om vanuit een blijde gedachte te starten en benadrukt dat positieve energie vaak leidt tot betere resultaten. Hij prijst de recente successen van Nederlandse tennissers en benadrukt het harde werk en de verbeterde topsportmentaliteit binnen de KNLTB als cruciale factoren​.

Ontwikkeling van tennis- en padelleraren

In een recente podcast bespreekt Eltingh de groeiende behoefte aan gekwalificeerde tennis- en padelleraren. Hij legt uit waarom een streng licentiebeleid belangrijk is, ondanks de grote vraag naar leraren. Eltingh benadrukt het belang van goed opgeleide trainers voor de ontwikkeling van zowel recreatieve als competitieve spelers. De KNLTB zet zich in om de kwaliteit van het lesgeven te waarborgen door regelmatige bijscholingen en het aanbieden van opleidingsprogramma’s​.

Innovaties en toekomstplannen

Eltingh vertelt ook over de innovaties binnen de KNLTB, zoals de lancering van een nieuwe app voor tennisleraren en de certificering van tennisscholen. Hij streeft naar een betere infrastructuur en faciliteiten voor tennisspelers van alle niveaus. Deze initiatieven moeten ervoor zorgen dat Nederland zich blijft ontwikkelen als een toonaangevend tennisland.

Jacco Eltingh als spreker boeken

Het boeken van Jacco Eltingh als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Jacco’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Jacco Eltingh aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Jacco Eltingh voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!