20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ilja Gort: Wijnmaken, Televisie en Tijd voor Familie
29 mei 2024

Ilja Gort: Wijnmaken, Televisie en Tijd voor Familie

Ilja Gort, de bekende Nederlandse wijnmaker, schrijver en televisiepersoonlijkheid, blijft een invloedrijke figuur in zowel de wijn- als de mediawereld. Onlangs heeft hij interessante inzichten gedeeld over zijn diverse activiteiten en de keuzes die hij maakt om een balans te vinden tussen werk en privéleven.

Wijnmaken in Frankrijk

Gort staat bekend om zijn succesvolle wijnbedrijf in Frankrijk. Twintig jaar geleden kocht hij een vervallen wijnchâteau nabij Bordeaux en transformeerde het tot een bloeiende wijngaard. Zijn merk, La Tulipe, wint nu regelmatig internationale prijzen en wordt wereldwijd verkocht. In zijn boeken en blogs vertelt Gort op humoristische wijze over zijn ervaringen als wijnboer, de uitdagingen van het wijnmaken en het genieten van het Franse leven​.

Ilja Gort over televisie en reizen

Naast zijn wijnactiviteiten heeft Gort een populaire televisiecarrière opgebouwd. In het programma “Gort over de Grens” reist hij door verschillende landen om de lokale wijncultuur en -tradities te ontdekken. Het nieuwste seizoen van deze show neemt kijkers mee door Spanje, waar Gort de rijke geschiedenis en gevarieerde wijnen van het land verkent. Zijn aanstekelijke enthousiasme en diepe kennis van wijn maken de serie zowel educatief als vermakelijk​.

Tijd voor familie

Recentelijk heeft Gort aangekondigd dat hij plannen voor een nieuw tv-programma in de ijskast zet om meer tijd door te brengen met zijn kleinzoon. Deze beslissing benadrukt zijn prioriteit voor familie en persoonlijke balans, zelfs midden in een drukke carrière. Gort’s keuze toont aan hoe belangrijk het is om tijd vrij te maken voor dierbaren, ondanks professionele verplichtingen​.

Ilja Gort als spreker boeken

Het boeken van Ilja Gort als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Ilja’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Ilja Gort aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Ilja Gort voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!