Humor communicatie

4 september 2009, door trendwerk

Breng humor in uw communicatie!

Quality Bookings is een professioneel entertaimentbureau dat speciaal voor de zakelijke markt diversen humor communicatie concepten heeft bedacht.

Humor & Communicatie
Wilt u eens een andere manier van communicatie? Heeft u binnenkort een zakelijke event en zoekt u naar een manier om uw boodschap op een humoristische wijze te communiceren? Quality Bookings heeft diversen concepten bedacht om live op een komische manier uw boodschap te communiceren.

Cabaretier en uw boodschap
Wij hebben een intensieve samenwerking met diversen cabartiers die uw boodschap met humor kunnen communiceren. Zij maken een complete comedy act over uw bedrijf, diensten of producten. Met humor is alles te communiceren! Wat is leuker dat een professionele cabaretier op uw bijeenkomst die een geweldige act maakt over de door u aangeleverde input?

Klik hier voor onze maatwerk cabaretiers

Fakespeech
Een fakespeech is gebasseerd op verborgen theater. Op het programma staat een lezing van een professor ingepland. De lezing van de spreker begint saai en onduidelijk. Langzamerhand verandert de lezing in een toespraak met veel humor waarin uw boodschap zit verwerkt. Deze vorm van comedy combineert humor en communicatie op een originele manier.

Klik hier voor onze fakespeech

Wilt u advies hoe u humor kunt toepassen in u communicatie? Bel met één van onze enthousiaste medewerkers en wij maken binnen 24 uur een passend voorstel voor uw evenement.