20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Humberto Tan: Van Talkshowhost naar Olympische Presentator
29 mei 2024

Humberto Tan: Van Talkshowhost naar Olympische Presentator

Humberto Tan, een bekende Nederlandse televisiepresentator, schrijver en ondernemer, blijft een prominente figuur in de mediawereld. Zijn recente rol als presentator van het Olympische Spelen-programma bij RTL toont zijn veelzijdigheid en blijvende invloed in de industrie.

Succes met RTL Late Night

Tan’s doorbraak kwam met het programma RTL Late Night, dat al snel een favoriet werd bij kijkers in Nederland. Met zijn warme en charismatische persoonlijkheid wist hij een breed publiek aan te spreken. Het programma stond bekend om zijn unieke format, waarbij gasten op een bank zaten en champagne dronken terwijl ze met Tan praatten. Onder de beroemde gasten bevonden zich Lionel Richie, Lady Gaga en de Nederlandse premier​.

Nieuwe rol tijdens de Olympische Spelen

Onlangs werd aangekondigd dat Tan Matthijs van Nieuwkerk zal vervangen als presentator van het Olympische Spelen-programma bij RTL deze zomer. Van Nieuwkerk moest zich terugtrekken vanwege nieuwe beschuldigingen tegen hem, waardoor Tan de ideale kandidaat werd om deze belangrijke rol over te nemen. Zijn ervaring en talent maken hem een perfecte keuze voor deze prestigieuze taak​.

Meer dan alleen een presentator

Naast zijn werk op televisie is Tan ook een succesvol schrijver en ondernemer. In 2017 publiceerde hij het boek Surinam Boy, waarin hij zijn jeugd en zijn reis naar een succesvolle carrière in de journalistiek en televisie beschrijft. Daarnaast heeft hij verschillende zakelijke ondernemingen, waaronder een fitnesscentrum en een kledinglijn, wat zijn veelzijdigheid en ondernemingsgeest benadrukt​.

Erkenningen en prijzen van Humberto Tan

Tan’s bijdragen aan de journalistiek en televisie zijn niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen, waaronder de TVBeelden Award voor ‘Beste Presentator’ in 2014 en werd uitgeroepen tot ‘Man van het Jaar’ door Glamour magazine in 2017. Deze erkenningen bevestigen zijn status als een van de meest gerespecteerde persoonlijkheden in de Nederlandse media​.

Humberto Tan als spreker boeken

Het boeken van Humberto Tan als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Humberto’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Humberto Tan aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Humberto Tan voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!