20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Humberto Tan: Natuurbehoud en muzikale inspiratie
29 juni 2024

Humberto Tan: Natuurbehoud en muzikale inspiratie

Humberto Tan, een van de bekendste tv-persoonlijkheden in Nederland, heeft zich de laatste tijd ingezet voor meerdere belangrijke doelen, waaronder natuurbehoud en muzikale inspiratie. In zijn recente activiteiten en interviews deelt hij zijn passies en overtuigingen op inspirerende wijze.

Ambassadeur voor de Black Jaguar foundation

In augustus 2023 werd Humberto Tan benoemd tot ambassadeur van de Black Jaguar Foundation (BJF). Zijn betrokkenheid bij de stichting komt voort uit zijn documentaire “De Jacht op de Jaguar,” waarin hij de schoonheid en het belang van de jaguar in Suriname belicht, evenals de bedreigingen waarmee deze majestueuze dieren worden geconfronteerd door illegale jacht. Humberto benadrukt dat het doel van de Black Jaguar Foundation is om 1,7 miljard inheemse bomen te planten en zo de biodiversiteit te herstellen en de natuur te versterken voor toekomstige generaties​​.

Humberto Tan: Muzikale passie voor Eva Cassidy

Naast zijn inzet voor natuurbehoud is Humberto Tan ook een fervent muziekliefhebber, met een speciale passie voor de muziek van Eva Cassidy. Hij werd zelfs erelid van de Eva Cassidy Fan Club. In interviews heeft hij vaak gesproken over hoe Cassidy’s levensverhaal en muziek hem hebben geïnspireerd. Haar strijd tegen podiumvrees en haar indrukwekkende talent hebben Humberto geraakt en hem doen beseffen hoe belangrijk het is om je angsten te overwinnen en je passie te volgen, ongeacht de obstakels​.

Actualiteiten en talkshows

Humberto Tan blijft ook actief in de mediawereld met zijn talkshow “Humberto,” waar hij in gesprek gaat met prominente gasten en actuele onderwerpen bespreekt. Deze show biedt een platform voor diepgaande discussies en geeft kijkers inzicht in de belangrijkste gebeurtenissen van de dag​.

Humberto Tan als spreker boeken

Het boeken van Humberto Tan als spreker biedt een unieke kans om te leren van zijn ervaringen en inzichten op het gebied van natuurbehoud, persoonlijke groei en media. Zijn presentaties zijn zowel informatief als inspirerend, en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streeft hij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Humberto voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!