20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hein Heijen: De wetenschap achter gedragsbeïnvloeding
29 juni 2024

Hein Heijen: De wetenschap achter gedragsbeïnvloeding

Hein Heijen, een expert op het gebied van toegepaste neuromarketing en beïnvloedingspsychologie, combineert decennia aan kennis en ervaring om professionals te helpen hun effectiviteit in communicatie en verkoop te verbeteren. Zijn werk richt zich op het begrijpen en sturen van menselijk gedrag door middel van wetenschappelijke inzichten en praktische toepassingen.

De kracht van neuromarketing en beïnvloedingspsychologie

Heijen heeft zijn carrière gewijd aan het bestuderen en doceren van stressmanagement, communicatiekunde en neuro- en beïnvloedingspsychologie. Hij legt uit hoe de combinatie van economie en psychologie cruciaal is voor het begrijpen van consumentengedrag en het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën. Zijn benadering is gebaseerd op het idee dat door de werking van het brein te begrijpen, professionals betere beslissingen kunnen nemen en hun invloed kunnen vergroten​.

Educatie en workshops

Heijen biedt een breed scala aan educatieve programma’s, waaronder masterclasses in toegepaste neuromarketing en salespsychologie. Zijn trainingen zijn ontworpen om deelnemers te helpen de fundamenten van gedragsbeïnvloeding te begrijpen en toe te passen in hun professionele leven. Hij gebruikt een mix van theoretische kennis en praktische oefeningen om zijn studenten te leren hoe ze de keuzeprocessen van anderen kunnen lezen en positief kunnen beïnvloeden​.

Hein Heijen: Publicaties en invloed

Heijen heeft diverse boeken en e-books geschreven, waaronder “Het Geheim van Gedragsbeïnvloeding ontrafeld” en “Professioneel hulpverlenen”. Deze werken bieden diepgaande inzichten in de mechanismen achter menselijk gedrag en hoe deze kunnen worden toegepast om effectiever te communiceren en te verkopen. Zijn publicaties zijn een waardevolle bron voor iedereen die geïnteresseerd is in de psychologie van invloed en marketing​.

Hein Heijen als spreker boeken

Het boeken van Hein Heijen als spreker biedt een unieke kans om te leren van een expert in neuromarketing en gedragspsychologie. Zijn presentaties zijn zowel informatief als inspirerend, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in verschillende aspecten van het leven en werk. Of het nu gaat om het verbeteren van verkooptechnieken, het versterken van communicatievaardigheden of het begrijpen van klantgedrag, Heijen’s expertise zal uw evenement verrijken met praktische en toepasbare kennis. Boek vandaag nog Hein voor uw evenement en ontdek de kracht van gedragsbeïnvloeding!