20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Harm Edens: Humor en duurzaamheid hand in hand
29 juni 2024

Harm Edens: Humor en duurzaamheid hand in hand

Harm Edens, bekend van televisieprogramma’s zoals “Dit Was Het Nieuws” en “10 voor Taal,” heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een voorvechter van duurzaamheid en natuurbehoud. Naast zijn werk als presentator en komiek, richt hij zich nu op het inspireren van bedrijven en individuen om verantwoordelijkheid te nemen voor onze planeet.

Humor als wapen

Harm Edens gelooft sterk in de kracht van humor om zware onderwerpen zoals de klimaatcrisis toegankelijker te maken. Hij gebruikt zijn komische talenten om mensen aan het lachen te maken en tegelijkertijd belangrijke boodschappen over te brengen. Volgens Edens is lachen niet alleen een uitlaatklep voor emoties, maar ook een manier om mensen te ontspannen en ontvankelijker te maken voor nieuwe ideeën​​.

Harm Edens: Kennis en ervaring

Met bijna drie decennia aan ervaring in duurzaamheid beschikt Edens over een schat aan kennis die hij graag deelt tijdens zijn presentaties. Hij heeft ooggetuigeverslagen van de effecten van klimaatverandering, zoals zijn reis naar Spitsbergen waar hij de smeltende ijskappen zag. Deze ervaringen hebben zijn passie voor milieuactivisme aangewakkerd en maken zijn lezingen zowel informatief als aangrijpend​.

Een oproep tot actie

In zijn toespraken roept Harm bedrijven op om te stoppen met greenwashing en echte stappen te zetten richting duurzaamheid. Hij moedigt jonge mensen aan om een betere toekomst te eisen van de huidige machthebbers en benadrukt dat er grotere, radicalere dromen en acties nodig zijn om de milieucrisis aan te pakken. Edens is niet bang om de confrontatie aan te gaan en zijn publiek uit te dagen, vooral wanneer hij spreekt voor een kritisch publiek​​.

Harm Edens als spreker boeken

Het boeken van Harm Edens als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn diepgaande kennis van duurzaamheid gecombineerd met zijn scherpe humor. Zijn presentaties zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook waardevolle inzichten en oproepen tot actie die direct toepasbaar zijn in zowel het persoonlijke als het professionele leven. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streeft hij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Harm voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!