20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hanna Verboom: Het omarmen van kwetsbaarheid
28 mei 2024

Hanna Verboom: Het omarmen van kwetsbaarheid

Hanna Verboom, een bekende Nederlandse actrice en sociaal ondernemer, heeft een inspirerende reis afgelegd van het witte doek naar het bevorderen van bewustzijn rondom mentale gezondheid. In recente interviews en projecten heeft ze openhartig gesproken over haar persoonlijke ervaringen en haar inzet voor sociale projecten.

Hanna Verboom over mentale gezondheid

In haar documentaire Uit de Schaduw deelt Hanna haar eigen strijd met psychische variaties. Ze legt uit dat bijna de helft van de Nederlanders te maken krijgt met mentale gezondheidsproblemen, maar dat het stigma rondom deze kwesties vaak een open gesprek in de weg staat. Haar doel is om dit taboe te doorbreken en een open dialoog te stimuleren. Door haar eigen verhaal te delen, hoopt ze anderen te inspireren hetzelfde te doen en zo acceptatie en heling te bevorderen​.

Get it Done: Sociale projecten en empowerment

Naast haar werk in de filmindustrie is Hanna de oprichter van Get it Done, een stichting die zich richt op het ondersteunen van sociale projecten in zowel Afrika als Nederland. Een van de meest ontroerende initiatieven was het opzetten van een fonds voor Cheruto, een meisje in Kenia dat besmet was met HIV. Hanna veilde haar schilderijen om geld in te zamelen voor Cheruto’s medicatie en zorg, wat leidde tot de oprichting van Get it Done. Deze organisatie helpt nu talloze mensen en gemeenschappen, en reflecteert Hanna’s passie voor sociale rechtvaardigheid en empowerment​.

Cinetree: Verhalen die ertoe doen

Door Cinetree op te richten, een filmplatform dat zich richt op verhalen met maatschappelijke impact, combineert Hanna haar liefde voor film met haar idealen. Bovendien biedt Cinetree een selectie films en documentaires die aanzetten tot nadenken en discussie over verschillende sociale en milieukwesties. Via dit platform kan ze verhalen delen die resoneren en verandering teweegbrengen.

Balans vinden en kinderwens vervullen

In haar persoonlijke leven heeft Hanna altijd een sterke kinderwens gehad. Samen met haar partner Ralf, die ze ontmoette tijdens een project in Afrika, heeft ze inmiddels een dochter. De balans vinden tussen haar drukke carrière, haar gezin en haar sociale initiatieven blijft een uitdaging, maar ze ervaart het als zeer vervullend. Haar verhaal is een inspiratiebron voor velen die streven naar een evenwicht tussen werk en privéleven terwijl ze hun passies nastreven​.

Hanna Verboom als spreker boeken

Het boeken van Hanna Verboom als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan haar optreden op uw evenement zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Hanna’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Hanna Verboom aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Hanna Verboom voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!