20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hadassah de Boer: Moderatie op What Design Can Do
29 juni 2024

Hadassah de Boer: Moderatie op What Design Can Do

Hadassah de Boer, een prominente Nederlandse presentatrice, trad onlangs op als moderator tijdens de jaarlijkse conferentie “What Design Can Do” (WDCD) in Amsterdam. Dit evenement, dat sinds 2011 plaatsvindt, brengt ontwerpers, wetenschappers en beleidsmakers van over de hele wereld samen om te bespreken hoe design kan bijdragen aan het oplossen van de hedendaagse maatschappelijke uitdagingen.

De rol van moderatie

Hadassah de Boer speelde een cruciale rol in het begeleiden van de gesprekken en het stroomlijnen van de discussies tussen de sprekers en het publiek. Haar interacties met de sprekers zorgden voor een vloeiende overgang tussen de presentaties, hoewel sommige deelnemers opmerkten dat de Q&A-sessies enigszins geregisseerd aanvoelden. Desondanks slaagde De Boer erin om de essentie van de presentaties te benadrukken en de kernpunten naar voren te brengen die relevant waren voor het diverse publiek​.

Hadassah de Boer: Belangrijke thema’s en sprekers

De conferentie omvatte een breed scala aan thema’s, van synthetische biologie tot stedelijk ontwerp. Een opvallende presentatie was die van Daisy Ginsberg over haar “E Chromi” project, waarin ze de potentie van pigment-producerende bacteriën demonstreerde. Ook Rachel Armstrong’s werk over “Living Architecture” trok veel aandacht, waarbij ze de mogelijkheid besprak om gebouwen als ecosystemen te beschouwen. De diversiteit aan onderwerpen en de diepgang van de discussies toonden de veelzijdigheid en het potentieel van design aan om echte impact te hebben op de samenleving​.

Samenwerking en innovatie

Een terugkerend thema tijdens WDCD was de noodzaak van samenwerking tussen verschillende disciplines. De Boer benadrukte in haar moderatie het belang van interdisciplinaire samenwerking en het zoeken naar innovatieve oplossingen door verschillende expertisegebieden te combineren. Dit was ook te zien in de breakout-sessies, waar deelnemers intensieve debatten voerden en ideeën uitwisselden over hoe design kan bijdragen aan sociale en milieukwesties​​.

Hadassah de Boer als spreker boeken

Het boeken van Hadassah de Boer als spreker of moderator biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar inzichten en haar vermogen om complexe discussies te leiden. Haar presentaties en moderaties zijn zowel informatief als inspirerend, en dragen bij aan een diepgaand begrip van de onderwerpen die ze behandelt. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Hadassah voor uw evenement en verrijk uw programma met haar expertise en inspirerende verhalen!