20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Glenn Helder: Een verhaal van veerkracht
28 mei 2024

Glenn Helder: Een verhaal van veerkracht

Glenn Helder, voormalig professioneel voetballer, heeft zijn leven gekenmerkt door hoge pieken en diepe dalen. In recente interviews heeft hij openhartig gesproken over zijn persoonlijke strijd en de lessen die hij onderweg heeft geleerd.

Strijd tegen gokverslaving

Helder heeft uitgebreid gesproken over zijn strijd met gokverslaving. Hij gaf toe dat deze verslaving zijn leven negatief beïnvloedde, leidend tot financiële problemen en persoonlijke crises. Zijn openheid over deze moeilijke periode dient als waarschuwing en inspiratie voor anderen die met soortgelijke problemen worstelen​​.

Glenn Helder over woede en herstel

Naast zijn gokverslaving heeft Helder ook te maken gehad met ongecontroleerde woede. Deze woede bracht hem in de gevangenis, maar hij heeft geleerd om met zijn emoties om te gaan en zich te focussen op herstel. Zijn verhaal is er een van vallen en opstaan, waarbij hij zijn fouten erkent en werkt aan een betere toekomst. Hij benadrukt het belang van zelfreflectie en professionele hulp bij het overwinnen van dergelijke uitdagingen​.

Huidige bijdragen en toekomstvisie

Na zijn carrière als voetballer is Helder actief gebleven in de sportwereld, vaak als commentator en spreker. Hij deelt zijn ervaringen en inzichten met jongere generaties en benadrukt het belang van mentale gezondheid en veerkracht. Helder blijft betrokken bij initiatieven die zich richten op het ondersteunen van mensen met verslavingen en andere mentale gezondheidsproblemen. Zijn betrokkenheid bij deze initiatieven toont zijn vastberadenheid om een positieve impact te hebben op de samenleving​.

Inspirerende lessen voor jongere generaties

Glenn Helder benadrukt in zijn gesprekken vaak de waarde van doorzettingsvermogen en de kracht van een positieve mindset. Hij moedigt jongeren aan om hun dromen na te jagen, ondanks de obstakels die ze onderweg kunnen tegenkomen. Zijn eigen ervaringen dienen als krachtige voorbeelden van hoe men met vastberadenheid en hulpbronnen obstakels kan overwinnen en persoonlijke doelen kan bereiken​.

Glenn Helder als spreker boeken

Het boeken van Glenn Helder als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden op uw evenement zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Glenn’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Glenn Helder aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Glenn Helder voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!