20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Frank Krake: Zoeken naar “The Last Witness”
29 juni 2024

Frank Krake: Zoeken naar “The Last Witness”

Frank Krake, auteur van De laatste getuige, deelt in verschillende interviews en blogartikelen zijn ervaringen en de bijzondere ontmoetingen die hij had tijdens het schrijven van dit boek. Het boek vertelt het indrukwekkende verhaal van Wim Aloserij, een overlevende van drie concentratiekampen en een scheepsramp, die zijn leven wist te redden dankzij zijn Amsterdamse bluf en een reeks opmerkelijke toevalligheden.

Een engeltje op de schouder

Krake beschrijft hoe Aloserij terugkijkt op zijn leven met een besef van geluk en toeval. Wim vond uiteindelijk troost en richting in zijn geloof, wat hem hielp zijn ervaringen te verwerken en een positief leven te leiden na de oorlog. Dit perspectief biedt lezers een unieke kijk op de menselijke veerkracht en de kracht van het geloof in moeilijke tijden.

Frank Krake: Zelfpublicatie en de boodschap van het boek

Krake koos ervoor om het boek via zijn eigen uitgeverij, Achtbaan, uit te geven. Hij benadrukt dat deze intensieve manier van uitgeven zorgt voor een hoge kwaliteit en volledige creatieve controle. Het boek roept op tot reflectie en waakzaamheid, met als kernboodschap dat we lessen moeten trekken uit het verleden om toekomstige gruwelen te voorkomen. Krake hoopt dat lezers niet alleen de verschrikkingen van de oorlog begrijpen, maar ook de veerkracht en levensinstelling van mensen zoals Wim Aloserij waarderen.

Thema’s van veerkracht en hoop

In zijn openbare lezingen reflecteert Krake vaak op de thema’s veerkracht en hoop, waarbij hij parallellen trekt tussen historische gebeurtenissen en hedendaagse uitdagingen. Zijn ervaringen als ondernemer, het overleven van verschillende persoonlijke en zakelijke crises, vormen een rijke achtergrond voor zijn verhalen. Krake’s vermogen om positiviteit en lessen te vinden in tegenspoed resoneert diep bij zijn publiek, en moedigt hen aan om uitdagingen te zien als kansen voor groei​​.

Frank Krake als spreker boeken

Het boeken van Frank Krake als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten in geschiedenis, veerkracht en de kracht van verhalen. Zijn presentaties zijn zowel informatief als motiverend, en bieden waardevolle perspectieven die direct toepasbaar zijn in verschillende aspecten van het leven en werk. Boek vandaag nog Frank voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!