20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ferry Zandvliet: veerkracht en persoonlijke groei na trauma
27 juni 2024

Ferry Zandvliet: veerkracht en persoonlijke groei na trauma

Ferry Zandvliet, een overlevende van de Bataclan-aanslag in Parijs, heeft een indrukwekkende reis gemaakt van slachtoffer naar inspiratiebron. Zijn ervaringen en inzichten deelt hij nu wereldwijd als motivational speaker, waarbij hij mensen inspireert met verhalen over veerkracht, persoonlijke groei en het omzetten van boosheid in positieve actie.

Het belang van veerkracht

Tijdens zijn presentaties benadrukt Ferry het belang van veerkracht en hoe dit kan helpen bij het overwinnen van tegenslagen. Zijn verhaal begint bij de verschrikkelijke nacht van 13 november 2015, toen hij met drie vrienden een concert bijwoonde in het Bataclan-theater en ternauwernood ontsnapte aan de aanslag die daar plaatsvond. Deze gebeurtenis veranderde zijn leven drastisch, maar in plaats van zich te laten verlammen door angst en woede, besloot hij deze emoties om te zetten in actie en groei​.

Boosheid omzetten in actie

Ferry benadrukt dat boosheid vaak een dekmantel is voor verdriet en dat het belangrijk is om te onderzoeken waar deze gevoelens vandaan komen. Hij moedigt zijn publiek aan om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven en niet toe te staan dat anderen de regie overnemen. “Ben jij de regisseur van de film die jouw leven is, of laat je het regisseren door iemand anders?” vraagt hij retorisch in zijn lezingen​.

Ferry Zandvliet over inspiratie en motivatie

Ferry’s presentaties zijn niet alleen gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen, maar ook op de lessen die hij heeft geleerd tijdens zijn herstelproces. Hij spreekt over hoe het loslaten van boosheid en het omarmen van persoonlijke verantwoordelijkheid kunnen leiden tot een bevredigender en gelukkiger leven. Zijn lezingen variëren van diepgaande sessies over PTSS en slachtofferhulp tot motiverende toespraken over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap​.

Reacties van het publiek

De impact van Ferry’s verhaal op zijn publiek is enorm. Erik Akerboom, hoofdcommissaris van de Nationale Politie, prees Ferry’s vermogen om zijn verhaal om te zetten in een krachtige boodschap die anderen inspireert. Sven Mo van LinkedIn merkte op hoe Ferry’s verhaal mensen helpt om met tegenslagen om te gaan en een positievere kijk op het leven te krijgen. De feedback op zijn sessies is consequent positief, waarbij veel deelnemers zijn openheid en eerlijkheid waarderen​.

Ferry Zandvliet als spreker boeken

Het boeken van Ferry Zandvliet als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn krachtige verhaal en praktische inzichten. Zijn presentaties zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Ferry voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!