20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Fajah Lourens: Mindset en gezondheid
28 juni 2024

Fajah Lourens: Mindset en gezondheid

Fajah Lourens, bekend van haar succesvolle boekenreeks “Killerbody”, heeft opnieuw haar inzichten gedeeld over mindset en gezondheid in haar nieuwe boek “KillerMindset”. In dit boek biedt Fajah een stappenplan om je mentale kracht te vergroten en obstakels te overwinnen door je innerlijke saboteur te herkennen en te elimineren. Dit 12-stappenplan is ontworpen om lezers te helpen hun beperkende overtuigingen te transformeren en een positieve, krachtige mindset te ontwikkelen​​.

Het belang van een gezonde levensstijl

Naast haar focus op mentale gezondheid benadrukt Fajah ook het belang van fysieke gezondheid. Met haar Killerbody Food-producten, die nu verkrijgbaar zijn bij grote Nederlandse retailers zoals Albert Heijn, biedt ze gezonde en smakelijke opties die een bewuste levensstijl ondersteunen. Deze producten zijn ontwikkeld om mensen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken zonder in te boeten op smaak en gemak​.

Fajah Lourens: Innovaties in de gezondheidsindustrie

Fajah blijft innoveren binnen de gezondheidsindustrie, zoals blijkt uit de lancering van haar nieuwe bikinilijn, MKBM Swim. Deze collectie is ontworpen voor alle lichaamstypes en streeft naar inclusiviteit en zelfvertrouwen voor vrouwen van alle vormen en maten. Fajah’s aanpak toont haar toewijding om gezondheid en schoonheid toegankelijk en realistisch te maken voor iedereen​.

Persoonlijke uitdagingen en groei

In een recent interview deelt Fajah haar persoonlijke ervaringen en de uitdagingen die ze heeft overwonnen. Ze vertelt openhartig over haar eigen reis naar zelfacceptatie en hoe het ontwikkelen van een sterke mindset haar heeft geholpen om obstakels te overwinnen. Dit maakt haar boodschap nog krachtiger en authentieker voor haar publiek​.

Fajah Lourens als spreker boeken

Het boeken van Fajah Lourens als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar inzichten in gezondheid, fitness en mindset. Haar presentaties zijn zowel informatief als motiverend, en bieden praktische adviezen die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Boek vandaag nog Fajah voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!