20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Eva de Mol: Empowering van FemTech-ondernemers
27 mei 2024

Eva de Mol: Empowering van FemTech-ondernemers

Eva de Mol, partner bij CapitalT, maakt aanzienlijke stappen in de wereld van durfkapitaal, vooral in de femtech-sector. Haar recente inspanningen richten zich op het ondersteunen van femtech-ondernemers door sterke verbindingen te bouwen en platforms te creëren voor groei en innovatie.

Eva de Mol over het belang van verbindingen bouwen

In een recent interview benadrukte Eva de Mol de noodzaak van het creëren van sterke netwerken ter ondersteuning van femtech-startups. Ze gelooft dat het bevorderen van verbindingen tussen investeerders en ondernemers het speelveld kan gelijkmaken, vooral in een industrie die historisch gezien moeite heeft gehad om durfkapitaal aan te trekken. De Mol benadrukte dat veel veelbelovende femtech-startups moeite hebben om financiering te krijgen vanwege de dominantie van mannelijke investeerders die mogelijk niet volledig de potentie van de markt begrijpen.

Het FemTech office hours initiatief

Om deze uitdagingen aan te pakken, initieerde Eva de Mol de FemTech Office Hours. Dit programma heeft als doel om vroege fase femtech-oprichters en ervaren investeerders in een informele setting samen te brengen, waarbij een platform wordt geboden voor advies, netwerken en potentiële financieringsmogelijkheden. Het initiatief heeft al veelbelovende resultaten laten zien, met verschillende deelnemende ondernemers die investeringen hebben verkregen na de sessies. De Mol uitte haar enthousiasme over de groeiende interesse in femtech en de positieve impact die deze verbindingen kunnen hebben op de industrie.

Praktisch advies voor FemTech startups

De Mol deelde praktische inzichten voor femtech-startups die willen slagen. Ze benadrukte het belang van een sterk, samenhangend team met complementaire vaardigheden en een gedeelde visie. Volgens haar zijn veerkracht en het vermogen om zich aan te passen cruciale eigenschappen voor oprichters, vooral in de uitdagende vroege stadia van een startup. Ze wees er ook op dat een geweldig idee alleen niet genoeg is; de uitvoering, gedreven door een gepassioneerd en toegewijd team, is wat uiteindelijk leidt tot succes.

Vooruitkijken

Eva de Mol blijft de femtech-sector steunen door innovatieve startups te ondersteunen die echte wereldproblemen aanpakken. Haar inspanningen via CapitalT en initiatieven zoals de FemTech Office Hours effenen de weg voor meer gelijke kansen in durfkapitaal, zodat femtech-oprichters de middelen en netwerken hebben die ze nodig hebben om te gedijen.

Eva de Mol als spreker boeken

Het boeken van Eva de Mol als spreker staat garant voor een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan haar optreden op uw evenement zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces, ondersteund door transparante tarieven en een offertegarantie binnen 24 uur. Eva’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Eva de Mol aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Eva de Mol voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!