20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Erik Wegewijs: Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling
26 juni 2024

Erik Wegewijs: Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling

Erik Wegewijs, spreker, ondernemer en presentator, heeft een bijzondere visie op leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Geboren en getogen in Swifterbant, heeft hij zijn wortels stevig in de Nederlandse cultuur, wat hem vormt in zijn denken en doen. Erik heeft meer dan 25 jaar ervaring in de Special Forces van het Korps Commandotroepen, waar hij 20 jaar leiding gaf. Deze periode beschouwt hij als een cruciale vormingsperiode in zijn leven. Hij benadrukt het belang van gelijkwaardigheid, diversiteit, samenwerking en eenvoud als kernprincipes in zijn benadering van leiderschap​.

Transitie naar Ondernemerschap

In 2021 besloot Erik, ondanks de onzekerheid van de coronapandemie, om Defensie te verlaten en zijn eigen weg als ondernemer in te slaan. Hij wilde anderen inspireren en motiveren om moed te tonen en zelf de touwtjes in handen te nemen. Zijn aanpak is gebaseerd op het vertrouwen in zijn innerlijke kompas en het maken van keuzes die soms onverwacht en afwijkend zijn, maar altijd vanuit passie en authenticiteit​​.

Erik Wegewijs: Spreker en Workshopbegeleider

Erik Wegewijs is een veelgevraagd spreker en workshopbegeleider. Zijn lezingen richten zich op leiderschap, teamdynamiek en persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een unieke manier om complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken, wat zijn publiek aanzet tot nadenken en actie. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, met praktische tips die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk​​.

Media en Televisie

Erik is ook actief in de media, waar hij zijn passie voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling deelt. Hij is al drie seizoenen te zien als hoofdinstructeur bij het populaire programma “Special Forces Vips” van Videoland. Daarnaast is hij mede-bedenker en presentator van het programma “The Life Trail”, waarin hij met verschillende segmenten uit de samenleving op pad gaat om nieuwe inzichten te bieden​​.

Erik Wegewijs als spreker boeken

Het boeken van Erik Wegewijs als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Erik voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!