20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Erik Schoppen: Duurzame symbolen en positieve energie
28 juni 2024

Erik Schoppen: Duurzame symbolen en positieve energie

Erik Schoppen, een expert in neurowetenschappen en merkvertrouwen, heeft een unieke benadering van duurzaamheid en positiviteit ontwikkeld. Hij is de bedenker van het universele symbool voor duurzame en positieve energie, bekend als het “Sustainability Symbol”. Dit symbool is ontworpen om een positieve, vredige en duurzame toekomst te bevorderen.

De kracht van positieve energie

Schoppen’s visie, “Happy Energy = Happy Planet = Happy Future”, benadrukt het belang van positief denken en een duurzame levensstijl. Hij gelooft dat positieve energie en duurzame keuzes ons helpen om een betere wereld te creëren. Het “Sustainability Symbol” is bedoeld als een herkenbaar icoon dat deze waarden wereldwijd kan vertegenwoordigen​​.

Erik Schoppen: Impact op mens en milieu

Schoppen heeft in samenwerking met initiatieven zoals Happy Energy gewerkt om een cultuur van duurzaamheid en positiviteit te bevorderen. Dit initiatief streeft naar een samenleving die gebruik maakt van recyclebare producten en schone energie, en die de natuurlijke diversiteit behoudt. Zijn onderzoek toont aan dat een positieve en duurzame mindset niet alleen individueel welzijn bevordert, maar ook bijdraagt aan een gezonde planeet​.

Het ontwerp en de symboliek

Het “Sustainability Symbol” werd in 2010 gecreëerd, geïnspireerd door de noodzaak van een herkenbaar symbool voor vrede en duurzame energie. Volgens Schoppen is het symbolisch ontwerp gebaseerd op de menselijke evolutie en de onderlinge verbondenheid tussen een positieve levensstijl en een duurzame toekomst. Hij ziet het symbool als een brug tussen de wetenschappelijke wereld en het dagelijks leven, en hoopt dat het mensen wereldwijd zal inspireren tot positieve actie​.

Erik Schoppen als spreker boeken

Het boeken van Erik Schoppen als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten in duurzaamheid, positiviteit en merkvertrouwen. Zijn presentaties zijn zowel informatief als motiverend, en bieden waardevolle perspectieven die direct toepasbaar zijn in verschillende sectoren. Boek vandaag nog Erik voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!