20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Erben Wennemars: Topschaatser en mediapersoonlijkheid
27 juni 2024

Erben Wennemars: Topschaatser en mediapersoonlijkheid

Erben Wennemars, tweevoudig wereldkampioen sprint, heeft na zijn indrukwekkende carrière op het ijs een succesvolle overstap gemaakt naar de mediawereld. Bekend om zijn energieke en positieve persoonlijkheid, is Wennemars uitgegroeid tot een gerespecteerde tv-persoonlijkheid en presentator. Hij heeft verschillende televisieprogramma’s gepresenteerd, waaronder sportevenementen en shows over gezondheid en vitaliteit. Zijn authentieke en open benadering maakt hem geliefd bij een breed publiek​.

Analyse en commentaar tijdens de Olympische Spelen

Tijdens de Olympische Winterspelen vervult Wennemars vaak de rol van analist en commentator. Hij biedt diepgaande inzichten en deskundige analyses van de prestaties van Nederlandse schaatsers. In een interview met NCRV Gids sprak hij enthousiast over zijn verwachtingen voor de Winterspelen, waarbij hij de sterke prestaties van schaatsers zoals Sven Kramer benadrukte. Wennemars’ ervaring en kennis van de sport zorgen ervoor dat hij een waardevolle bijdrage levert aan de sportverslaggeving​.

Van schaatser naar boer

Naast zijn werk in de media, heeft Wennemars zijn roots niet vergeten. Opgegroeid op een boerderij, heeft hij een sterke band met het plattelandsleven behouden. Dit leidde tot zijn betrokkenheid bij het televisieprogramma “Het Boerenleven” voor Omroep MAX, waarin hij agrarische bedrijven in transitie volgt en portretteert. Wennemars’ achtergrond maakt hem tot de ideale presentator voor deze serie, waarin hij de dagelijkse uitdagingen en successen van boerengezinnen deelt​.

Erben Wennemars: Inspirerende verhalen en authenticiteit

Wat Wennemars bijzonder maakt, is zijn vermogen om zichzelf te blijven en zijn eigen verhaal authentiek te vertellen. Zijn ervaringen als topsporter en zijn leven als boerenzoon geven hem een uniek perspectief dat hij met zijn publiek deelt. Zijn presentaties en optredens zijn doordrenkt met persoonlijke verhalen en lessen over doorzettingsvermogen, veerkracht en de kracht van positiviteit.

Erben Wennemars als spreker boeken

Het boeken van Erben Wennemars als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn verhalen en inzichten. Zijn presentaties zijn zowel motiverend als informatief, en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in verschillende contexten. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Erben voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!