20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Edith Bosch: Zelfleiderschap en persoonlijke ontwikkeling
28 juni 2024

Edith Bosch: Zelfleiderschap en persoonlijke ontwikkeling

Edith Bosch, voormalig topjudoka en drievoudig Olympisch medaillewinnaar, heeft na haar sportcarrière een succesvolle overstap gemaakt naar coaching en training. In verschillende interviews en publicaties deelt ze haar inzichten over hoe persoonlijke ontwikkeling en zelfleiderschap essentieel zijn voor zowel professioneel als persoonlijk succes.

De essentie van zelfleiderschap

Tijdens een sessie met jonge professionals van Athora Nederland benadrukte Bosch het belang van momenten van reflectie. Ze stelt dat het cruciaal is om regelmatig stil te staan en na te denken over je eigen doelen en wie je wilt zijn. Bosch gelooft dat jonge, ambitieuze mensen vaak zo gefocust zijn op hun carrière dat ze vergeten om tijd te nemen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze benadrukt dat het essentieel is om balans te vinden tussen hard werken en tijd nemen voor zelfreflectie​​.

Edith Bosch: Lessen uit de topsport

Bosch deelt ook lessen uit haar eigen carrière als topsporter. Ze geeft aan dat haar succes niet alleen te danken was aan technische vaardigheden, maar ook aan het vermogen om zichzelf onder druk te beheersen en effectief samen te werken met anderen. Ze benadrukt dat persoonlijke ontwikkeling en het vermogen om goed samen te werken net zo belangrijk zijn als technische vaardigheden in zowel sport als bedrijfsleven​​.

Praktische tips voor jonge professionals

Voor mensen aan het begin van hun carrière adviseert Bosch om niet bang te zijn om fouten te maken en zichzelf de ruimte te geven om te groeien. Ze moedigt jonge professionals aan om hulp te zoeken binnen hun organisaties en te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Door te focussen op zelfleiderschap en persoonlijke groei, kunnen ze beter navigeren door de uitdagingen van hun carrière en een blijvende impact maken​.

Edith Bosch als spreker boeken

Het boeken van Edith Bosch als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar diepgaande kennis van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Haar presentaties zijn zowel motiverend als praktisch toepasbaar, en bieden waardevolle inzichten die direct kunnen worden toegepast in het dagelijks leven en werk. Boek vandaag nog Edith voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!