20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Edith Bosch: Van topjudoka tot inspirerende leider
25 mei 2024

Edith Bosch: Van topjudoka tot inspirerende leider

Edith Bosch, een voormalig topjudoka en Olympisch medaillewinnaar, heeft een succesvolle carrière als coach, trainer en motivatiespreker opgebouwd. Haar overgang van sport naar persoonlijke ontwikkeling benadrukt haar toewijding om anderen te helpen hun beste zelf te bereiken.

Carrière en overgang

Edith Bosch behaalde grote successen in judo, met meerdere Olympische medailles en wereldkampioenschappen. Na haar pensionering in de competitiesport richtte ze zich op coaching en training, waarbij ze inzichten uit de sportwereld toepast om individuen en teams te helpen excelleren.

Belangrijke inzichten uit recent interview

In een recent interview met Athora benadrukte Edith het belang van het ontwikkelen van autonomie en persoonlijk leiderschap. Daarnaast deelde ze lessen uit haar sportcarrière en hoe deze van toepassing zijn op professionele en persoonlijke groei. Edith adviseert om tijd te nemen voor zelfreflectie en naast professionele vaardigheden ook aandacht te besteden aan de sociaal-emotionele ontwikkeling. Ze gelooft dat zelfinzicht en het opbouwen van persoonlijk leiderschap cruciaal zijn voor succes en tevredenheid op de lange termijn.

Educational and motivational work by Edith Bosch

Edith wijdt nu haar tijd aan coaching en trainingssessies, waarin ze individuen helpt hun beperkende overtuigingen te herkennen en te overwinnen. Ze geeft praktische tips over het balanceren van ambitie met persoonlijk welzijn en moedigt jonge professionals aan om hun persoonlijke en professionele zelf te integreren voor ware groei en authenticiteit.

Edith Bosch als spreker boeken

Het boeken van Edith Bosch als spreker staat garant voor een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften om persoonlijke en professionele groei te bevorderen. Vanaf het eerste contact tot aan haar optreden op uw evenement zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces, ondersteund door transparante tarieven en een offertegarantie binnen 24 uur. Edith’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Edith Bosch aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Edith Bosch voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!