20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dounia Maakor: Een kampioen van diversiteit en inclusie
25 mei 2024

Dounia Maakor: Een kampioen van diversiteit en inclusie

Dounia Maakor is een prominente figuur in Nederland, bekend om haar werk als tv- en radiopresentator, sociaal ondernemer, spreker en auteur. Ze heeft erkenning gekregen voor haar bijdragen aan het bevorderen van diversiteit, inclusie en gelijke kansen.

Een veelzijdige carrière

Dounia’s carrière wordt gekenmerkt door haar veelzijdigheid en toewijding aan sociale kwesties. Ze is actief betrokken bij verschillende mediagerelateerde rollen en ondernemingen. In 2020 ontving ze de VIVA400 award voor haar impactvolle e-book over discriminatie op de arbeidsmarkt. Deze onderscheiding benadrukt haar inzet om sociale kwesties aan te pakken en een meer inclusieve samenleving te bevorderen.

Spreekbeurten en workshops

Op de Self-Made Summit 2024 zal Dounia Maakor haar inzichten delen over diverse belangrijke onderwerpen, waaronder het belang van een online persoonlijke aanwezigheid en hoe je een authentieke gemeenschap kunt opbouwen. Haar sessies zijn ontworpen om individuen te versterken en hen praktische tools te bieden om succesvol te zijn in hun persoonlijke en professionele leven. Dounia’s workshops en lezingen staan bekend om hun diepgang en vermogen om betekenisvolle discussies en veranderingen te inspireren.

Dounia Maakor over sociaal ondernemerschap

Naast haar aanwezigheid in de media, is Dounia bovendien diep betrokken bij sociaal ondernemerschap. Ze richt zich specifiek op het creëren van kansen voor ondervertegenwoordigde groepen en pleit daarnaast voor beleid dat gelijkheid bevordert. Haar werk op dit gebied heeft haar verder een gerespecteerde stem in de gemeenschap gemaakt, vaak gezocht voor haar expertise en passie voor sociale rechtvaardigheid.

Dounia Maakor als spreker boeken

Het boeken van Dounia Maakor als spreker staat garant voor een naadloze en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften om eventuele obstakels weg te nemen. Vanaf het allereerste contact tot aan haar optreden op uw evenement streven we naar een efficiënt en klantgericht proces, ondersteund door transparante tarieven en een offertegarantie binnen 24 uur. Dounia’s toegewijde team staat paraat om uitgebreide ondersteuning te bieden voor, tijdens en na uw evenement, om ervoor te zorgen dat uw samenwerking met Dounia Maakor voldoet aan onze hoge tevredenheidseisen. Boek vandaag nog Dounia Maakor voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!