20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dominique Schreinemachers: Militaire precisie
27 juni 2024

Dominique Schreinemachers: Militaire precisie

Dominique Schreinemachers heeft een opmerkelijke carrière als een van de weinige vrouwelijke helikopterpiloten bij de Nederlandse Luchtmacht. Vanaf haar 11e wist Dominique al dat ze de spannendste baan wilde hebben die er was: vliegen voor Defensie. Dit leidde haar naar een carrière vol uitdagingen en bijzondere ervaringen, waaronder meerdere uitzendingen naar gevaarlijke gebieden zoals Afghanistan​.

Een heldhaftige missie in Afghanistan

Een van de meest memorabele momenten in haar militaire loopbaan vond plaats in Afghanistan. Tijdens een missie werd de helikopter die zij bestuurde geraakt door de Taliban. Ondanks de immense dreiging slaagde Dominique erin de helikopter veilig te laten landen, mede door haar intuïtie en de samenwerking met haar team. Deze ervaring benadrukt haar vermogen om kalm te blijven onder extreme druk en snel te handelen in levensbedreigende situaties​.

Dominique Schreinemachers over overgang naar de burgermaatschappij

Na meer dan 20 jaar dienst bij de Luchtmacht besloot Dominique haar militaire ervaring en leiderschapsvaardigheden in te zetten in de burgermaatschappij. Ze richtte The Boost Company op, waarmee ze bedrijven en individuen helpt om beter samen te werken, duidelijke doelen te stellen en effectieve communicatiestructuren op te zetten. Haar trainingen zijn gebaseerd op de strikte discipline en teamwork die essentieel zijn in het leger, en ze vertaalt deze naar praktische adviezen voor het bedrijfsleven​.

Leiderschap en doorzettingsvermogen

Dominique benadrukt vaak het belang van doorzettingsvermogen en leiderschap, kwaliteiten die ze heeft ontwikkeld tijdens haar militaire dienst. In haar workshops en lezingen deelt ze inspirerende verhalen en praktische lessen over hoe men veerkrachtig kan zijn in moeilijke situaties. Haar unieke achtergrond en authentieke stijl maken haar een gewilde spreker op conferenties en evenementen​.

Dominique Schreinemachers als spreker boeken

Het boeken van Dominique Schreinemachers als spreker biedt een unieke kans om te leren van haar uitgebreide militaire ervaring en diepgaande kennis. Haar presentaties zijn motiverend en informatief, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in verschillende professionele contexten. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Dominique voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!