20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Danny Mekić: Innovatie en ondernemerschap
27 juni 2024

Danny Mekić: Innovatie en ondernemerschap

Danny Mekić, een gerenommeerde ondernemer en technologie-expert, benadrukt in zijn werk en interviews het belang van doorzettingsvermogen in ondernemerschap. In een interview vertelt hij hoe hij op vijftienjarige leeftijd zijn eerste bedrijf oprichtte en sindsdien niet is gestopt met innoveren en zichzelf ontwikkelen. Zijn verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe volharding en toewijding kunnen leiden tot succes, zelfs in moeilijke tijden​.

Innovatie en digitale transformatie

Mekić gelooft sterk in de kracht van innovatie en digitale transformatie. Met zijn derde bedrijf, NewTeam, adviseert hij multinationals over het verbeteren van hun online aanwezigheid en technologische bewustwording. Hij benadrukt dat bedrijven moeten blijven innoveren om relevant te blijven in een snel veranderende markt. Dit betekent niet alleen het implementeren van de nieuwste technologieën, maar ook het ontwikkelen van een cultuur van creativiteit en flexibiliteit binnen de organisatie​.

Experimenteer en wees moedig

Een van de sleutels tot succes, volgens Mekić, is de bereidheid om te experimenteren en moedig te zijn. Hij traint zijn medewerkers bijvoorbeeld door hen naar drukke straten te sturen om met vreemden te praten, waardoor ze de moed ontwikkelen om moeilijke vragen te stellen. Hij moedigt ondernemers aan om risico’s te nemen en te leren van hun mislukkingen, omdat dit essentiële stappen zijn naar groei en succes​.

Danny Mekić over veiligheid en privacy

Naast innovatie benadrukt Mekić het belang van online veiligheid en privacy. Hij waarschuwt ondernemers om niet de basisprincipes van beveiliging te onderschatten, zoals het up-to-date houden van hardware en software, het versleutelen van gevoelige bestanden en het regelmatig wijzigen van wachtwoorden. In zijn lezingen en consultancywerk legt hij uit hoe bedrijven zichzelf kunnen beschermen tegen de groeiende dreigingen in de digitale wereld​.

Danny Mekić als spreker boeken

Het boeken van Danny Mekić als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten in innovatie, ondernemerschap en digitale transformatie. Zijn presentaties zijn zowel motiverend als praktisch en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in verschillende sectoren. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Danny voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!