20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Danielle Jiskoot: Zelfexpressie en inclusie
27 juni 2024

Danielle Jiskoot: Zelfexpressie en inclusie

Danielle Jiskoot is een energieke en gedreven spreker, gespecialiseerd in thema’s zoals geluk, zelfontwikkeling en inclusie. Ze richtte in 2019 The Diverse Agency op, de eerste agency voor drag talent in de Benelux, en is sindsdien een voorvechter van zelfexpressie en diversiteit in het bedrijfsleven en daarbuiten.

De kracht van zelfexpressie

Jiskoot benadrukt het belang van zelfexpressie in zowel persoonlijke als professionele settings. Ze gelooft dat iedereen de ruimte moet krijgen om 100% zichzelf te zijn. Dit idee staat centraal in haar werk en presentaties, waarbij ze deelnemers aanmoedigt om hun unieke identiteiten te omarmen en zichzelf vrijuit te uiten. Haar sessies zijn bekend om hun hoge energie en humor, wat zorgt voor een onvergetelijke en inspirerende ervaring​.

Inclusie in de praktijk

Met haar achtergrond in politieke wetenschappen en ervaring in de corporate wereld, heeft Jiskoot een scherp inzicht ontwikkeld in de uitdagingen die gepaard gaan met diversiteit en inclusie op de werkvloer. Ze richtte Queer at Work op en is ambassadeur van Corporate Queer, initiatieven die zich richten op het bevorderen van een inclusieve werkomgeving. Jiskoot streeft ernaar om veilige ruimtes te creëren waar iedereen zich thuis kan voelen en zich kan ontwikkelen zonder angst voor discriminatie of uitsluiting​.

Danielle Jiskoot: Innovatieve initiatieven

Een van de meest opmerkelijke bijdragen van Jiskoot is haar werk met The Diverse Agency. Deze agency biedt een platform voor drag talent en bevordert artistieke expressie en zichtbaarheid in een vaak ondergerepresenteerde gemeenschap. Door dit initiatief geeft Jiskoot niet alleen een stem aan diverse talenten, maar helpt ze ook bij het doorbreken van stereotypen en het bevorderen van inclusiviteit in de entertainmentindustrie​​.

Danielle Jiskoot als spreker boeken

Het boeken van Danielle Jiskoot als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar inzichten over zelfexpressie, inclusie en diversiteit. Haar presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Boek vandaag nog Danielle voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!