20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Chris Heemskerk: Het ontgrendelen van bedrijfsinnovatie
15 mei 2024

Chris Heemskerk: Het ontgrendelen van bedrijfsinnovatie

In de snelle zakenwereld van vandaag is het vermogen om te innoveren essentieel om voorop te blijven lopen in de concurrentie. Een individu dat deze ethos belichaamt, is Chris Heemskerk, de Oprichter & CEO van The Innovation Alliance. Met een schat aan ervaring opgedaan bij toonaangevende technologiebedrijven zoals Google en Apple, brengt Chris een uniek perspectief naar voren als het gaat om bedrijfsinnovatie.

Visionair leiderschap in bedrijfsinnovatie

Puttend uit meer dan een decennium ervaring bij technologiereuzen zoals Google en Apple, heeft Chris Heemskerk zijn visie op bedrijfsinnovatie geslepen. Als voormalig Hoofd van Scaled Acquisitions voor Google in Noord-Amerika leidde Chris initiatieven die de bedrijfsvoering transformeerden tot wereldwijde centra voor innovatie en operationele uitmuntendheid. Zijn leiderschap leverde hem erkenning op als adviseur van Google’s Innovation Lab, waar hij een cruciale rol speelde bij het aangaan van partnerschappen, waaronder een met de Harvard Business School, resulterend in de documentatie van de inspanningen van het lab in twee HBS Case Studies.

The Innovation Scorecard™: Een blauwdruk voor succes

Chris’s toewijding om innovatie te bevorderen leidde tot de ontwikkeling van The Innovation Scorecard™, een uitgebreid raamwerk ontworpen om organisaties te helpen hun innovatiecapaciteiten te maximaliseren en nieuwe groeikansen te ontdekken. Deze innovatieve tool biedt bedrijven de nodige middelen om consistent te innoveren, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan de steeds veranderende markteisen en duurzame groei kunnen stimuleren.

Chris Heemskerk over het delen van kennis en het inspireren van verandering

Als een veelgevraagd spreker en workshopfacilitator op het gebied van innovatie heeft Chris Heemskerk zijn inzichten intern bij Google en extern op branche-evenementen gedeeld, zoals de Arizona Technology Council’s CEO Summit van 2023, mede-voorzit door HoneyWell en Intel. Zijn educatieve reis weerspiegelt zijn toewijding aan levenslang leren, met executive-graden in Innovation Leadership van de Harvard Business School en certificeringen in Design Thinking van Stanford University. Chris’s passie voor innovatie strekt zich uit buiten de bestuurskamer, terwijl hij blijft inspireren en vooruitgang stimuleren in zowel zijn persoonlijke als professionele leven.

Chris Heemskerk als spreker boeken

Het boeken van Chris garandeert een naadloze en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften om eventuele obstakels weg te nemen. Vanaf het allereerste contact tot aan de uitvoering van uw evenement streven we naar een efficiënt en klantgericht proces, ondersteund door onze All-Inclusive tarieven en een offertegarantie binnen 24 uur. Ons toegewijde team staat paraat om uitgebreide ondersteuning te bieden voor, tijdens en na uw evenement, om ervoor te zorgen dat uw samenwerking met Chris voldoet aan onze hoge tevredenheidseisen. Boek vandaag nog Chris voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!