20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Chantal van den Berg: De kracht van gedragspsychologie
26 juni 2024

Chantal van den Berg: De kracht van gedragspsychologie

Chantal van den Berg, een vooraanstaande expert op het gebied van neuromarketing, neurowetenschappen en gedragspsychologie, heeft de afgelopen jaren talloze bedrijven en professionals geïnspireerd met haar diepgaande kennis en praktische benaderingen. Met een achtergrond in bedrijfswetenschappen en meer dan 22 jaar ervaring in diverse branches, heeft Chantal haar expertise opgebouwd door het bestuderen van wetenschappelijke literatuur en het toepassen van die kennis in de praktijk​.

Praktische toepassingen van neuromarketing

In haar lezingen en seminars deelt Chantal inzichten over hoe het brein werkt en hoe deze kennis kan worden gebruikt om gedrag te beïnvloeden en resultaten te verbeteren. Ze benadrukt dat het activeren van het onbewuste brein cruciaal is om het gewenste antwoord of resultaat te krijgen in verschillende situaties. Haar aanpak is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit neuromarketing, gedragspsychologie, NLP, communicatie en leiderschap, die ze vertaalt naar praktische tips die direct toepasbaar zijn​.

Chantal van den Berg over impact op bedrijven en professionals

Chantal’s werk heeft een significante impact gehad op een breed scala aan bedrijven en organisaties. Ze heeft gewerkt met klanten zoals Rabobank, Samsung Electronics, de TU Eindhoven en het Ministerie van VWS. Haar trainingen en lezingen zijn gericht op het verbeteren van klantgerichtheid, leiderschapsvaardigheden en de effectiviteit van communicatie binnen teams. Door haar interactieve en inspirerende benadering weet ze deelnemers te motiveren en te betrekken, wat resulteert in meetbare verbeteringen in hun dagelijkse praktijk​.

Innovatieve lezingen en masterclasses

Chantal biedt een verscheidenheid aan lezingen en masterclasses aan die zijn afgestemd op de behoeften van haar publiek. Of het nu gaat om live sessies die een diepe connectie met de deelnemers bevorderen of online sessies die flexibiliteit en toegankelijkheid bieden, elke presentatie is ontworpen om maximale impact te hebben. Ze gebruikt aansprekende voorbeelden en praktische oefeningen om complexe concepten begrijpelijk en toepasbaar te maken​.

Chantal van den Berg als spreker boeken

Het boeken van Chantal van den Berg als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar diepgaande kennis van neuromarketing en gedragspsychologie. Haar presentaties zijn zowel motiverend als informatief en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in verschillende sectoren. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Chantal voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!