20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Carl Rohde: Het Verhaal van Scienceofthetime.com
15 mei 2024

Carl Rohde: Het Verhaal van Scienceofthetime.com

In een tijd waarin trends en innovaties steeds sneller evolueren, speelt scienceofthetime.com een cruciale rol als een toonaangevend platform voor trendwatching en cool-hunting. Opgericht door de gerenommeerde socioloog en universitair professor Carl Rohde, biedt deze website een diepgaand inzicht in de “cool mentaliteiten” en levensstijlen die de moderne samenleving beïnvloeden.

Een Kijkje Achter de Schermen

Scienceofthetime.com, dat teruggaat tot 1992, is een van de eerste en meest gerenommeerde trendwatch- en innovatiebureaus ter wereld. Het richt zich op het ontdekken van nieuwe trends en innovaties door middel van drie hoofdgebieden: PLAY, STUDY en BUSINESS. Op PLAY delen trendwatchers, cool-hunters, experts en studenten hun ontdekkingen van ‘cool’ van over de hele wereld. In STUDY worden deze ontdekkingen geanalyseerd en wordt de diepere betekenis ervan verkend. Ten slotte biedt BUSINESS bedrijven de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van scienceofthetime.com voor hun eigen trend- en innovatiebehoeften.

De Oorsprong en Groei

De website is ontstaan uit tientallen jaren ervaring in trendwatching en cool hunting, geleid door Carl Rohde en zijn team van wereldwijde cool hunters en onderzoekers. Wat begon als een passie voor het verkennen van nieuwe trends in de mode- en luxesector, is uitgebreid naar verschillende industrieën, waaronder bankwezen, online bouwbedrijven en detailhandel.

Uitdagingen en Triomfen

Het runnen van scienceofthetime.com heeft zijn uitdagingen gekend, maar ook zijn triomfen. De grootste vreugde ligt in het voortdurende leerproces en de mogelijkheid om samen met klanten innovatieve oplossingen te vinden die hun winstgevendheid vergroten. De grootste teleurstelling? Rohde heeft een diepe afkeer voor mensen die beloftes maken en deze niet nakomen.

De Toekomst van Trendwatching en Cool-hunting

Scienceofthetime.com blijft evolueren om te voldoen aan de veranderende behoeften van de maatschappij en de industrie. Bovendien omvatten toekomstplannen een focus op het trainen van bedrijfspersoneel in trendwatching en cool hunting, evenals het uitbreiden van onderzoek naar de belangrijkste trends en kwesties die van invloed zijn op bedrijven wereldwijd.

Carl Rohde als spreker boeken

Het boeken van Carl Rohde als spreker belooft een naadloze en verrijkende ervaring te zijn, volledig afgestemd op uw behoeften om eventuele obstakels weg te nemen. Vanaf het allereerste contact tot aan de uitvoering van uw evenement streven we naar een efficiënt en klantgericht proces, ondersteund door onze All-Inclusive tarieven en een offertegarantie binnen 24 uur. Ons toegewijde team staat paraat om uitgebreide ondersteuning te bieden voor, tijdens en na uw evenement, om ervoor te zorgen dat uw samenwerking met Carl Rohde voldoet aan onze hoge tevredenheidseisen. Boek vandaag nog Carl voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!