20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Brian Farley: Teamwerk en succes in de sport
27 juni 2024

Brian Farley: Teamwerk en succes in de sport

Brian Farley, een Amerikaanse honkbalcoach en voormalig speler, is een prominente figuur in de sportwereld, vooral bekend om zijn prestaties met het Nederlandse honkbalteam. In 2011 leidde Farley het team naar een historische wereldkampioenschapstitel, de eerste keer dat een Europees team deze prestatie behaalde. Deze prestatie leverde hem de titel Coach van het Jaar op en een koninklijke onderscheiding in Nederland​​.

De kern van succesvol teamwork

Farley benadrukt dat succesvol teamwork draait om gedeelde waarden en overtuigingen. In zijn workshops helpt hij teams deze waarden zelf vast te stellen, wat een diepere betrokkenheid en duurzame verandering bevordert. Door zelf onderdeel te zijn van het proces, voelen teamleden zich meer verbonden met de veranderingen, wat zorgt voor een snellere en effectievere implementatie​.

Brian Farley: Presteren onder druk

Een ander belangrijk aspect van Farley’s coaching is het vermogen om onder druk te presteren. Hij leert technieken die topatleten gebruiken om kalm en gefocust te blijven in stressvolle situaties. Dit helpt niet alleen sporters, maar ook professionals in andere sectoren om hun vaardigheden optimaal te benutten, ongeacht de omstandigheden​.

Werken in multiculturele omgevingen

Farley heeft ook veel ervaring met het werken in multiculturele teams, een vaardigheid die essentieel is in de geglobaliseerde wereld van vandaag. Hij deelt inzichten over hoe teams effectief kunnen samenwerken ondanks culturele verschillen, wat de prestaties en cohesie binnen het team verbetert.

Brian Farley als spreker boeken

Het boeken van Brian Farley als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over teamwerk, prestaties en leiderschap. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Brian voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!